Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
На вниманието на всички вегани
GreenHulk:
--- Цитат на: juliang в Май 24, 2019, 07:06:09 pm ---
Хълк, достатъчно дневници
--- Край на цитат ---
Хулио, направи си труда да проучиш кой е Едгар Кейси, спящия американски прогок. Хиляди четения на хора, потресаващи по точност съвети дори за здраве и лечение. ТОВА НЕ Е "Една жена каза" (ЕЖК) И негови четения или информации за други хора са били специално записвани и обработвани.
Ksurnev:
Амиии, това е дядо Ванго, бе хора. :)
Радико:
--- Цитат на: ventsy74 в Май 24, 2019, 10:32:07 pm ---Радико в поста ми никъде не споменавам удар от нещо.
--- Край на цитат ---
Мястото за което споменаваш, за разкъсването между южна америка и антарктида. ДА не ти прилича на нещо което се е случило за един два милиона години.
Радико:
--- Цитат на: juliang в Май 25, 2019, 12:09:55 am ---Виж как само си отговаяш :)
--- Край на цитат ---
Юлияне що се правиш на ударен. Ако нарисуваме една дълга дълга историческа картина със изобразени на нея събития в хронолигичен ред. Не казвам, че някои събития трябва да се пренестят преди други. Казвам, че цялата картина трябва са се скъси и сгъсти. Ако е била дълга три четири километра трябва да стане сто двеста метра дълга. Мисля, че всички ме разбраха и без това пристранно обяснение. Само ти се правиш на разсеян въпреки, че си наясно за какво иде реч.
ventsy74:
--- Цитат на: Радико в Май 25, 2019, 01:48:32 pm ---Мястото за което споменаваш, за разкъсването между южна америка и антарктида. ДА не ти прилича на нещо което се е случило за един два милиона години.
--- Край на цитат ---
В оная дебелата книга е описано, че всичко се е случило за 40 дена
И не е разкъсано от нещо паднало а от водата която се е разтопила от ледниците на тогавашния южен полюс а какво или кои е накарал земята да си смени полюсите е друг въпрос.
И твърдението, че всички планети са кръстени на богове само земята не е кръстена на бог. НЕ Е ВЯРНО.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия