Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Ябълков оцет - какво е неговото въздействие ?

<< < (5/8) > >>

бай Теню:

--- Цитат ---бай Теню ти пробвал ли си да пиеш газ. Едно време хората когато са се чудели как да се лекуват, са използвали газ, защото знаели, че газта изтребва въшките и по тази логика може да изтребва и всякакви други болежки.
Докато оцета наистина е антисептик и консерватор и може да убива разни гадини в организма, но не ми е ясно дали има избирателно действие относно патогените или бие всичко наред, ако е второто неговото приложение е съмнително. Но при остри коремни инфекции и диарии оцета помага доста и бързо.
--- Край на цитат ---
Да Митьо 10ки пъти против магарешка кашлица и дълбоки прорезни рани За друго сега чувам

rumen21:
Интересно, навсякъде се твърди , че е полезен, но как не се намери някой, елементарно  да обясни неговото действие или да сподели резултат отличен опит.

svetlio760:
От личен опит споделям нещо с риск да ви попаря- ябълковия оцет ми предизвика диария. Това беше в миналото когато експериментирах с лечебните гладувания и повече не съм го пробвал!

PyroVeso:
В казармата малоумниците си слагаха вечер на ръката компрес от кърпа, обилно напоена с оцет, отгоре найлон и най-отгоре - стегнато с бинт. Така спяха по цяла нощ, а на сутринта костите под компреса ставах много крехки и само с много лек удар се чупеха. Съответно, въпросният идиот излизаше за 1-2 месеца отпуск по болест.
На мен като ми писна да бича караул през ден, просто отидох при познат доктор в Пирогов да ми гипсира ръката, но така, че да мога лесно да си махам гипса.
Така си пропуснах уволнението (бях забравил точно на коя дата е, отивам на следващия ден, и старшинката ми вика: "Ами те вашите се уволниха вчера!"...) :) .

ndm:
Също така, може да СЕ направи и малка корекция в заглавието на форума - Mazeto.NET - форум за свободна енергия, лов и риболов

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия