Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

James Hardy, ел. генератор+водна помпа, самозахранване

<< < (6/7) > >>

coke2k:
Тук явно всички изпадат в масова заблуда, няма ниакъв Шаубергер, никакъв Оргон и разни такива -  тази тъпа помпа - направо се излагате. Даже не знам как може изобщо да се подхваща такава тема - това е най голямата глупост която съм виждал на света, след цирка на бай Капанадзе (гаранция) . Това означава, че когато си пусна водата в кенефа и  резултатния воден стълб да е по-голям от този в тръбите на ВиК. Ако е така представете си какво ще стане. Да ме ивинят администраторите ама стига с тия залитания и стига с това невежество, стига с тази чалга .... 

toto_nagamoto:

--- Цитат --- Това означава, че когато си пусна водата в кенефа и  резултатния воден стълб да е по-голям от този в тръбите на ВиК. Ако е така представете си какво ще стане. и нататък бля, бля, бля...
--- Край на цитат ---
Това може да се получи ако използвате флуиден резонанс, но невиждам смисъл да се коментира по нататък подробно щом обиждате така великия Капанадзе наричайки неговите демонстрации "циркове", но това е най вече предполагам заради вашето невежество и неуспехи при репликацията на така нареченото устройство "зелената кутия" и затова ви е яд. ;D

coke2k:
Е щом си вярвате , аз няма да ви преча....

Радико:
@ coke2k
Поздравления, напълно споделям мнението ти. Омръзна ми от стотици коментари с разсъждения по теми на изпечени мошеници, финансирани от енергийните компании с цел да се отклони мисленето на хората от перспективните идеи. Това не е чалга, по-лошо е. Отклоняват ни вниманието в двата полюса, от пълно отричане до най-фантасмагорични идеи. Както винаги истината е в "много скучната среда", но там копат много малко хора защото е скучно.
Дано да го прочетат повече хора, преди да го е изтрил администратора "който също не си пада по скучната истина" :P

Корекциите са мои.
mzk

teofilius:
Нещо което може би ще помогне по темата http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rlh8feKv3tE

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия