Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (21/92) > >>

Радико:
Ксурнев какво страшно виждаш в това тези машини да летят над Смолян.
По малко притеснен ли щеше да си ако летяха машини собственост на ОНД Аз лично чак тогава бих се притеснил.

juliang:
Гърция няма А10. Единствените такива самолети в района се намират в американската база Инджирлик в Турция, и са американски, т.е. са изрисувани по американски тертип.
Това с което се сещам че може да го бъркаш е руския Ве 200, от който гърците май притежават няколко бройки. Ма това е амфибия за борба с горки пожари...

Ksurnev:
Рдико, не ми пука какво лети, а още повече какво мислиш, бля. Казвам, че това може да е причината.

Юлиане, не знам дали имат, но лани участаха такива самолети в някакво учение в България. Отгоре на всичко бях авиомоделист.
Снимката, която показваш няма нищо общо, самолетите съм ги виждал 2-3 пъти, сравнително ниско, а първия път беше на не-повечр от 700м, точно над мене.

EDM electronics:

--- Цитат на: Ksurnev в Февруари 24, 2020, 07:49:15 pm ---Рдико, не ми пука какво лети, а още повече какво мислиш, бля. Казвам, че това може да е причината.

--- Край на цитат ---
Ksurnev, не му обръщай внимание на Радико, него ако не го преследваха комунистите от гробищата или агентите от КГБ и ГРУ, като оная гад EDM electronics, щяха да го преследват извънземните. Той затова и избяга от България, дано в Германия не го преследва някой кюрд, афган или маймун от Пакистан.  :D
Дано най-сетне намери покой от преследването, че гледам и самолетите на ОНД са го подгонили.  :D

Pegas:
Юли,не вярвай много-много на това дето пише в и-нет!То ако бяха верни нещата там,отдавна да имаше Бол СЕ ...
Продължаваме по същество
Газови турбини има в промишлеността където осигуряват електричество на цена по ниска от мрежата..

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия