Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
Радико:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Август 06, 2019, 10:00:40 am ---Добре, добре! Те и педалите, смятат че им са нарушени свободите!
Я да видим на теб каква свобода ти е нарушена бе просветен овен, като не си пушач?
--- Край на цитат ---
Извинявам се господин Кузмов, че не съм видял въпроса ви защото сте го публикували докато аз съм писал. Сега видях и веднага отговрям.
На мен ми е отказан, забранен свободния достъп до продукти в търговската мрежа. Защото не съм си платил съответния рекет. На мен и на всеки друг като мен е забранено да ми се продават лекарства в аптеките това по същество е продукт произведен от частни фирми, лица продаван от търговци пак частни лица. На клиент пак частно лице. За да си купя един аналгин за зъбобол примерно аз трябва да имам рецепта значи трябва да отида на лекар значи трябва да имам надлежно платен здравен рекет три години назад. Лишен съм от правото да направя търговска сделка касаеща вдинственно и само мен. И не ми излизай с довода, че това няма общо с пушачите. Общото е, че и двата законови акта орязват мое право на свободен избор и че крайната цел на измислилият ги индивид е една: робство.
Искаш ли още примери или ще се сетиш и сам.
sbk1:
Демокрация. Не можеш да съдиш НАП за съдебни разходи при спечелено дело. Обединяване в минало време на фирми за физическо лице. И още мого " малки нещица" " помагащи ни " в демокрацията.
ventsy74:
--- Цитат на: krasias в Август 06, 2019, 06:38:08 am ---Напълно подкрепям гръцкия закон, никой не ви пречи да се тровите сами с този ненормален навик да пушите. Явно липсата на самоосъзнаване при пушачите изисква по строги мерки, аз съм свикнал да живея на чист въздух и не искам да ме тровят с тая воня цигарения дим ей така от келешлък, а не че на някой му е нужно да пуши.
--- Край на цитат ---
Боже, колко мъка и робско съзнание има на тоя свят.
ventsy74:
--- Цитат на: Радико в Август 06, 2019, 11:21:08 am ---Извинявам се господин Кузмов, че не съм видял въпроса ви защото сте го публикували докато аз съм писал. Сега видях и веднага отговрям.
На мен ми е отказан, забранен свободния достъп до продукти в търговската мрежа. Защото не съм си платил съответния рекет. На мен и на всеки друг като мен е забранено да ми се продават лекарства в аптеките това по същество е продукт произведен от частни фирми, лица продаван от търговци пак частни лица. На клиент пак частно лице. За да си купя един аналгин за зъбобол примерно аз трябва да имам рецепта значи трябва да отида на лекар значи трябва да имам надлежно платен здравен рекет три години назад. Лишен съм от правото да направя търговска сделка касаеща вдинственно и само мен. И не ми излизай с довода, че това няма общо с пушачите. Общото е, че и двата законови акта орязват мое право на свободен избор и че крайната цел на измислилият ги индивид е една: робство.
Искаш ли още примери или ще се сетиш и сам.
--- Край на цитат ---
Радико същата работа е и поставянето на предпазен колан в МПС.
Уви живеем сред овце. Този закон го има от три години и в Румъния, но глобен няма. Докато при онова византийско племе първите пострадали ще са наши туристи ама хак да им е. Имаме си прекрасно море и планини а отиваме на почивка насред камъняците и трънаците.
krasias:
--- Цитат на: Радико в Август 06, 2019, 10:21:24 am --- Въпроса е, че ти под въздействие на емоцийте искаш да спомогнеш едни хора да заробят други хора. ТОВА Е СКОТСКОТО ВЪВ ТЕБЕ.
--- Край на цитат ---
Яко бъркаш нещата Радико, значи ти утвърждаваш скотското и глупостта у човека като вид свобода. Това е най отвратителното нещо на този свят, нарича се подмяна на ценностите, до там ли стигна вече до тая дупка ли. Значи нормалните хора са роби според теб така ли, ма що ли коментирам с човек който е готов да мине под дъгата само и само да покаже криворазбраната си свобода.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия