Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (32/92) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Декември 18, 2022, 02:30:31 pm --- Блиц си е парцал, който не проверява фактите. Ти също не проверяваш фактите. Кълвеш на първия бастун, който ти се подаде.

--- Край на цитат ---

Не те разбрах, кой факт?
Факта, че има нацистки символики на публични места или факта, че видеото не е актуално?

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 18, 2022, 02:37:02 pm ---Не те разбрах, кой факт?
Факта, че има нацистки символики на публични места или факта, че видеото не е актуално?

--- Край на цитат ---

Факта, че някакъв напушен хакер преди ТРИ години се е позабавлявал със видеостената в някакъв МОЛ и го е препрограмирал да показва това, каквото му се върти в напушената глава. И това че тази случка няма нищо общо нито с официалната политика на Киев, нито с 2022 година, нито с войната.
Може би руското Енерго е виновно за тоя надпис по някои зарядни станции в Русия? Или това е официланата политика на Русия :)

Да ти обяснявам ли какво правеше сина ми на 10-12 години, когато имаше телефон с инфрачервена връзка на щанда с телевизорите в Технополис? :)

И да ви питам двамцата - представете си че Русия победи в Украйна и след това почне да бомбардира българските градове и енергетически инфраструктури. Ще се съгласите че има повод. Вие двамцата с Витко що ще правите? Ще стоите на тъмно и студено и ще си мърморите "Абе заслужаваме си го, щом позволихме на нашите управляващи да ни вкарат в НАТО и ЕС"? Или ще тичате да си изкарате руски паспорти (не че от това тока и водата ще се появят в градовете ви). Или ще обикаляте точно толкова измръзнали и гладни по улиците и ще викате "Казвахме ли ви, а?"
Щот е ясно, че няма да хванете оръжието и да отбранявате градовете, в които сте израснали, в които живеят семействата ви, в които са имотите ви, къдет оживеят възрастните ви родители... или все пак ще го направите?

EDM electronics:
juliang, аз те попитах два елементарни въпроса на база твоите твърдения за "факти", щото не беше ясно какви, ти взе свободни съчинения да правиш, какво аз би бих направил и прочее.

Престани със свободните си съчинения, да скалъпяш факти. Това, че синът ти се свързал с телефона по телевизора, на значи че всяко едно видео, което не ти отърва е направено по същия начин. Това не е факт.

Не ме провокирай на тази тема, нали знаеш до какво ще доведе?
Дали нямало нацизъм в официалните власти на Украйна, вземи малко се поограмоти с видеа и факти, достатъчно е да видиш улица на Бандера и монумент, да не говорим за нацистките им шествия и прочее.

Но разбира се няма да позволя полемика на тази тема, защото скандала е най-малкото, което може да се случи.

Не ме изпитвай на какво съм готов по отношение на баталните действия. За мен НАТО е терористична организация и при определена ситуация ще насоча оръжието към терористите.

Точка по темата!

VITAN:
До всички либерасти, сороспии и ибрикчии:

https://yandex.ru/video/preview/1300772231107843212

О новых страшных фактах зверств украинских нацистов рассказал на допросе пленный...

П.п. Проверете, 2022 г., а тоя говори за свастики, изнасилени жени и на тях после прогаряли свастики.
Ти да видиш! Запада правилно си влага парите..., нали либерасти, сороспии и ибрикчии?!

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 18, 2022, 03:04:40 pm ---juliang, аз те попитах два елементарни въпроса на база твоите твърдения за "факти", щото не беше ясно какви, ти взе свободни съчинения да правиш, какво аз би бих направил и прочее.

--- Край на цитат ---
За разбиращите от половин дума:
1. Факт е че има фашистка символика на публични места. Но това не е официална политика на държавата Украйна. Или да ти пускам отново снимки от нашите футболни стадиони, за да ти стане ясно за какво говоря?
2. Факт е че видеото съществува в интернет от 2019-та година. Няма как да е това:

--- Цитат ---ВИДЕО от войната: Пречупен кръст се появи в украински мол

--- Край на цитат ---

Още някакви въпроси, или да обяснявам с по-елементарни изречения?

Ако искаш, бих поставил въпроса в отделен пост, но видях че имам още време да редактирам мнението си. Това не променя същността му.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 18, 2022, 03:04:40 pm ---Престани със свободните си съчинения, да скалъпяш факти. Това, че синът ти се свързал с телефона по телевизора, на значи че всяко едно видео, което не ти отърва е направено по същия начин. Това не е факт.

--- Край на цитат ---
Не всяко, аз лично говоря за КОНКРЕТНОТО видео. Факт е че видеото е съществувало, когато не е имало война между Украйна и Русия. И е факт, че официално и в момента няма война между Украйна и Русия... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 18, 2022, 03:04:40 pm ---Не ме провокирай на тази тема, нали знаеш до какво ще доведе?

--- Край на цитат ---
До запушване на устата на неудобни за тезите ти опоненти. Добре си си научил урока - има човек, има проблем. Няма човек - няма проблем.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 18, 2022, 03:04:40 pm ---Дали нямало нацизъм в официалните власти на Украйна, вземи малко се поограмоти с видеа и факти, достатъчно е да видиш улица на Бандера и монумент, да не говорим за нацистките им шествия и прочее.

--- Край на цитат ---
Аз се сещам че имаме улица Граф Игнатиев в София... че и паметник на Червената армия... айде да не ровим коя държава какви фетиши от миналото си пази, че и за една мумия се сещам на Червения площад...

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 18, 2022, 03:04:40 pm ---Но разбира се няма да позволя полемика на тази тема, защото скандала е най-малкото, което може да се случи.

--- Край на цитат ---
За това можеш да поговориш с Витко. Не аз пускам свастики у тоя форум.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 18, 2022, 03:04:40 pm ---... За мен НАТО е терористична организация и при определена ситуация ще насоча оръжието към терористите...

--- Край на цитат ---
Имаш прекрасна възможност. Солвьов и Скабеева твърдят, че Русия воюва с НАТО, ЧВК Вагнер имат подбор на сътрудници, Русия дава гражданство срещу военна служба... просто не знам какво чакаш. :)
А ако искаш мога да ти кажа къде са НАТО-вските бази в БГ. Най-удобно ще ти е щаба до Пирогов - дори градски транспорт има до там.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия