Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (34/92) > >>

VITAN:
https://ok.ru/video/4747043932911 - на когото му е интересно, пресни факти от фронта. По-добро от това няма.

А, ма там много поляци, канадци и "всякая сволочь"... ти да видиш! Отде ли се е взела!?

Нямам време и желание да обяснявам, че водата е мокра, а небето често е синьо.

Дано темата да е приключена!

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Декември 18, 2022, 04:35:53 pm ---https://ok.ru/video/4747043932911

--- Край на цитат ---
Оооо, Соловьов? Наистина сериозно :) Отивам да извадя някой неопровержим факт от Микс Нюз.

--- Цитат на: VITAN в Декември 18, 2022, 04:35:53 pm ---Нямам време и желание да обяснявам, че водата е мокра, а небето често е синьо.

--- Край на цитат ---

Ми що се пъхаш между шамарите тогаз?

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Декември 18, 2022, 04:45:38 pm ---Ми що се пъхаш между шамарите тогаз?

--- Край на цитат ---
Да Хулио, винаги можеш да ме биеш.
И всяка секунда аргументацията за това виси на форума под аватара ми:

От дураков защита не бывает.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Декември 18, 2022, 05:11:30 pm ---Да Хулио, винаги можеш да ме биеш.
И всяка секунда аргументацията за това виси на форума под аватара ми:

От дураков защита не бывает.

--- Край на цитат ---

Когато си заслужиш това НАД аватара ми - тогаз се обади ... :)

EDM electronics:
juliang, вярно ли си на 55 г.?
Като те гледам и чета как се дразниш, приличаш ми на недорасъл пубер.
Аз скоро ще навърша 36 г. но ти не ме респектираш по никакъв начин с възрастта си, напротив. Особено с хвалбите ти за битовия алкохолизъм, сп. Плейбой и другите ти изхвърльощини на тема "софийски градски начин на живот" - на отворен ще се правиш пред "селенията".  Вместо да отидеш на някое културно мероприятие - концерт, театър и т.н., ти постоянно киснеш във форума и се чудиш как да си прахосаш времето.

Добре, че ме подсети, ще ти променя форумния пагон. Има по-точно отличие предвид твоята активност.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия