Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
juliang:
БМВ-то забрави... и оловните обувки.
П.С. Всичко това можеше да ми го пратиш на ЛС, или поне в чата, вместо да оплескваш темата в обяснителен режим. Ако искаш да обсъдим още от някоя страна софийския начин на живот или личния ми такъв - заповядай в чата. Аз нямам какво да крия.
EDM electronics:
Забелязал съм, /постоянно ме каниш в тоя чат и престани с това оплескване, защото ти плескаш абсолютно всички теми/ в чата общо взето сте се надушили като крастави магарета и изразявате своята мъжественост с пиене на алкохол, точно това, с което аз считам един мъж за женствен. Алкохола превръща тестостерона в естроген и бавно и сигурно мъжа се превръща в жена, първенец е бирата по фитоестрогени.
Аз съм спортист, ходя всеки ден в спортна зала поне по 1 ч. Занимавам се с водни спортове, ски, планински туризъм, джогинг. Какво да правя в тоя чат, да ти уйдисвам на дразнотиите ли, алкаш ли да ставам? Та ние сме диаметрално противоположни личности от който и ъгъл да го погледнеш, по едни градус даже не си приличаме. Не ми отправяй повече подобни покани - мерси...
juliang:
Тогава искрено се надявам да спреш да обсъждаш начина ми на живот в темите, разводнявайки ги. Не че ми дреме за моя начин на живот, жал ми е за темите.
Осем поста без никаква връзка с темата... за какво?
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 18, 2022, 06:19:00 pm ---Тогава искрено се надявам да спреш да обсъждаш начина ми на живот в темите, разводнявайки ги. Не че ми дреме за моя начин на живот, жал ми е за темите.
Осем поста без никаква връзка с темата... за какво?
--- Край на цитат ---
Започна и да се лигавиш.
Жал му било за темите, не за начина си на живот - пиенето.
Погледни само за каква тема те е жал - съдбоносна. :)
Съдбоносен е начинът ти на живот. А го коментирам не щото си измислям, ам щото ти си се изхвърлял за личния си начин на живот. Поне се изхвърляй с позитивните неща, ама то пък за тебе пиенето е пичоуларско... :)
Между нас, нашия градски начин на живот има огромна пропаст, непреодолима. Роден съм в града на стоте войводи, центъра, на 100 м от къщата на Хаджи Димитър. Можеш ли да ми посочиш поне един войвода от твоя град, който не е и твой де? :D
Сега разбираш ли каква е разликата между нас.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 18, 2022, 06:34:26 pm ---... Роден съм в града на стоте войводи, центъра, на 100 м от къщата на Хаджи Димитър. Можеш ли да ми посочиш поне един войвода от твоя град, който не е и твой де? :D
--- Край на цитат ---
Ако ти кажа в радиус 2 км от къщата на Хаджи Димитър в последните 50 години к'ви "индианци" са се наплодили... това означава ли нещо за техния произход? Обяснвам за рабиращите от половин дума - не става въпрос лично за теб. Просто ти давам пример че това че си се родил някъде не те прави нещо.
Аз примерно съм се родил в блок от 80 апартамента, раздадени на преподаватели в Техническия университет в София. Около мен е фрашкано с професори, доценти, доктори на науките и подобни. Това говори ли нещо за мен?
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 18, 2022, 06:34:26 pm ---Между нас, нашия градски начин на живот има огромна пропаст, непреодолима.
...
Сега разбираш ли каква е разликата между нас.
--- Край на цитат ---
Искаш ли да направим един много лесен и показателен опит? Да покажем снимките на библиотеките си... не на барчетата с питиетата, не снимки на автомобилите си, не на лежанките и гирите, а снимки на книгите които имаме у дома си?
И за да ди дам някакъв шанс - книгите на РУСКИ ЕЗИК, които имаме у дома си... :) Дали ще загубя надпреварата?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия