Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
Ksurnev:
https://www.investing.com/commodities/gold
Джул, какво каза?.....
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 18, 2022, 07:07:12 pm ---Ако ти кажа в радиус 2 км от къщата на Хаджи Димитър в последните 50 години к'ви "индианци" са се наплодили... това означава ли нещо за техния произход?
Искаш ли да направим един много лесен и показателен опит? Да покажем снимките на библиотеките си...
--- Край на цитат ---
Ти пишките ли искаш да си мерим и да ги покажем на форума?
Библиотеките да си мерим...
Ами имам 3 жилища и 4 библиотеки. Сега да ти уйдисам, да ги обиколя, да ти снимам над 1500 книги. Все пак съм завършил 2 магистратури. Държал съм над 100 изпита пред професори и комисии, дали нямам връзка с книги? Имам изпити на които съм чел за подготовката над 5000 стр.
Това в най-големия град на страната, дето било имало "градски начин на живот", /по другите краища няма такъв живот, там хората ядат доматите с коловете/ да не се е родил един войвода, а някъде да са над 100, много странно ми се вижда. Че пък да нямало връзка и разни менгяни да ми противопоставяш...
В твоята генетика от родословието няма ни един войвода, в милионния ти град няма, разчитали са на такива градове да ги спасят, дето е нямало "градски начин на живот".
juliang:
Говоря за художествена литература бе ЕДМ-е, за "култура" както се изразяваш. Не за учебници и справочници... С нАучна литература вече дори гаража ми е пълен, а и от над 10 години просто спрях да купувам хартиена техническа литература, интернет и прогреса просто я обезмислят...
VITAN:
Разбира се, нашите хора лъжат, що не са факт-чекъри.
А на Хулио сороспиите получават дажби от благодетеля Сорос и не лъжат.
Въпреки всичко, злите езици не млъкват:
за да излезе уравнението на ЕС за зелената енергетика, трябва:
да се съкрати населението и/или потреблението...
https://www.youtube.com/v/WfzTw23xpZo
Ksurnev:
А златото още расте ли, расте!!!! 1808$ гони.
Така че, инфлациите, стагнациите, дефлациите, са в резултат на МАНИПУЛАЦИИТЕ!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия