Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (5/92) > >>

бай Теню:
Ммммммдяя, трябва да се уважава правото на трезвениците и непушачите да живеят като  болни за да умрат здрави  https://novinite.eu/%d0%b3%d0%bb%d0%be%d0%b1%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%81%d0%b5%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%b9%d1%82%d0%be-%d1%80%d0%b5%d1%88%d0%b8-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d0%bf%d1%83%d0%ba/?_unique_id=5d4920c02a9f0&fbclid=IwAR3Pynn2vJpC71dJe4qyD9-Lq3eJrMVx-zAah4RS0AlSEDRa9N8DL5RKlYE

ndm:
Радико, ако подходим чисто юридически както СЕ казва към акцията, то там конкретно е упоменато тютюнопушенето. А ако тютюнопушача бъде хванат, че пуши лозови сърмички, или други зелени със смолист налеп по тях….хората са помислили и са оставили и свободни зони. А кво да кажем за monanar, той мина на електрони, как да не му завидиш на свободата(СЕто).
Едва ли има някой, който да е пощаден от дима, под каквато и да е миризма, дори и „пречистен” през вода. Не съществува по-голям наглец от пушача и аз съм на първо място, въпреки че съм в графата бивши.

Tanas:
Кьде ви е Сето ве миряни, да ва ева и у бастуните... Само си чешете клавира  >:(

Tanas:
 ;D ;D

Радико:

--- Цитат на: krasias в Август 06, 2019, 12:45:05 pm ---  Яко бъркаш нещата Радико, значи ти утвърждаваш скотското и глупостта у човека като вид свобода. Това е най отвратителното нещо на този свят, нарича се подмяна на ценностите, до там ли стигна вече до тая дупка ли. Значи нормалните хора са роби според теб така ли, ма що ли коментирам с човек който е готов да мине под дъгата само и само да покаже криворазбраната си свобода.

--- Край на цитат ---
Не Краси не аз бъркам. Явно не си в състояние да осъзнаеш думи на човек със умерено мнение и за всичко заемаш или смяташ, че опонента ти е заел крайно мнение. Няма подмяна на ценностите. Тютюнопушенето е слабост а не ценност. Който и пушач от форума, и не само да попиташ ще ти каже същото. Като изключим разбира се пуберите със още криви разбирания.
Този начин на решаване на проблема им обаче е все едно хирургическа интервенция с цел премахване на главоболие.
Главата те боли няма проблем режеме я и готово. Смятам знаеш какво е прокрустово ложе.
Както и да е аз съм свободен човек и уважавам правото на избор на другите хора. Избрал си да бъдеш роб, добре бъди щом не ми пречиш аз да не бъда такъв. Когато обаче се опиташ да ме направиш такъв и мен против моя избор, това е агресия спрямо мен и отговора ще е реципрочен защото аз въпреки, че съм вярващ и там съм умерен и не си подавам другата буза. По скоро се придържам към стария завет където пише око за око. Новото при мен е че като не може за око, за каквото може. За ръка, крак, глава. Важното е да не съм капо.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия