Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (44/92) > >>

VITAN:

--- Цитат на: h2motor в Септември 19, 2024, 09:43:46 am ---Каква трета световна война, една голяма бомба би повредила климата на планетата.

--- Край на цитат ---
Царь-бомба: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B0%D1%80%D1%8C-%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0

Взривната вълна е обилолила 3 пъти земното кълбо - и пак не е "повредила климата на планетата".
Не приказвай наизуст, каквото ти хрумне.

h2motor:
VITAN, тя не е с обвивка усилваща 50 пъти ударната вълна и запалката и е плутониева, много по бавно запалва реакцията от съвременния вариант. Виж риска да променят климата и да изместят земната ос никак не е малък. От физична гледна точка това е взаимодействие между две тела, едното е с микроскопична маса - бомбата спрямо планетата, но удара и отдолу е течна маса. Щом знаеш какво ще стане, явно си от тези които знаят смисъла на съществуването на живота.

juliang:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 18, 2024, 09:03:41 pm ---Хайде сега да си изясним! Има ли разлика между тази даскалица и теб? Тя ръси лъжи за наши национални герои, ти ръсиш измислици за не малко форумни членове! Не виждам разлика между теб и даскалицата! Кой ти набива тези мисли и омраза?

--- Край на цитат ---
Аз продължавам да чакам някой да ми обясни каква е разликата между Ботев, Левски и Степан Бандера... :)

Номак:
Гибс и Хелмхолц хладят /променят климата ,някой пичелят Енерджи а други го издухват.

h2motor:

--- Цитат на: juliang в Септември 19, 2024, 06:10:13 pm ---Аз продължавам да чакам някой да ми обясни каква е разликата между Ботев, Левски и Степан Бандера... :)

--- Край на цитат ---
   Разликата е огромна, нашите са искали република, Бандера е иска да прави държава в голямата държава или по точно да присъединява територия към нея при положение че територия имат много, те имат нужда от акъл, нямат нужда от територия. В момента това за което ламтят не се котира въобще - суровини, цените им са убийствено ниски. Японците изнасят старите си коли без пари да се отърват от тях вместо да извличат суровините вложени в тях, по скъпо им е, по евтино да внесат суровини с корабите. Те са умни.
 Бандера е празна глава, нищо повече от националистически идеи в нея.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия