Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (6/92) > >>

Радико:

--- Цитат на: Tanas в Август 06, 2019, 06:53:27 pm ---Кьде ви е Сето ве миряни, да ва ева и у бастуните... Само си чешете клавира  >:(

--- Край на цитат ---
Крия си го на роби СЕ не им трябва. Като намеря някой свободен веднага му го давам.

montanar:
Ибре какооооо - е ся си е*а мамата .......  ;D
Ш наизскачат ония ми ти свободни роби  ::)

krasias:
Радико а ти откъде знаеш че си свободен, някой ти е казал или ти така мислиш. Питам те защо това ти е най големия страх, ти просто си болен на тема свобода и оттам идва и изкривеното ти разбиране за свободата.

juliang:
Никой не забранява да се пуши в колата. Забраняват на водача да пуши, докато има по-важна задача - да управлява тон-два ламарини. И аз съм "за" въпреки че съм пушач.

По логиката на противниците на идеята може би трябва да се разреши и да се говори по телефона? К'во толкова... едната ти ръка е заета - точно като с цигарата. Да, могат да ти съобщат нещо, което да те стресира - едва ли има толкова много неща дет да ти кажат, които да са по-стресиращи от въглен върху топките ... :)

Въпроса не е в това да ти забранят да пушиш - въпроса е да опазят невинните в насрещната кола или пешеходците пресичащи на пешеходна пътека живи.

Радико:
Юлияне я прочети пак статията. Няма значение дали е водач или пътник.
Краси аз много добре осъзнавам, че не съм свободен, физически обаче. Духовно съм свободен. И се боря реалността и духивността да се уеднаквят.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия