Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (56/92) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 27, 2024, 09:31:17 pm ---... Имало е европейски фашистки съд и са трепали наред.

--- Край на цитат ---

Как се връзват "европейски" и "фашистки"? Англия или Франция са били фашистки?

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 27, 2024, 09:31:17 pm ---Кузмов,
понеже не вярваш, когато минаваш покрай Сливен ми се обади, ще те посрещна и ще те закарам при майка ми, нека тя ти разкаже с подборбности - аз ви разказвам отгоре-отгоре.
Ще те срещна и с този мой колега, да го чеуш от неговите уста, как се изстръгвали нокти, как едва не бил разстрелян дядо му.

Аз освен баба квазишумкар съм имал и дядо горянин и русофоб - от другата страна на политиката.
Ако ти е интересно или на някой друг, ще разкажа и неговата история.

--- Край на цитат ---
А на мен не вярваш... въпреки че знаеш много добре че съм бил доста близо до "кухнята" на репресивната система преди 1989 година.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Септември 28, 2024, 07:11:48 pm ---Как се връзват "европейски" и "фашистки"? Англия или Франция са били фашистки?
--- Край на цитат ---
Ой, алтернативния!
Ой рятуйте мене хлопци, рятуйте!

1. Чии са били първите концентрационни лагери?! Ингилизки?
2. Не ли Хитлер да се е възхищавал на ингилизите, как с малък колониален военен контингент държат ъ'мнаа.а..а...а....а.айсе милона индийци и ги доят?!
3. Не ли последните SS дивизии, защитаващи бункера на Хитлер са били франзуци?
(е, не най-най-последните защитници)

--- Цитат на: juliang в Септември 28, 2024, 07:11:48 pm ---...знаеш много добре че съм бил доста близо до "кухнята" на репресивната система преди 1989 година.
--- Край на цитат ---
Че ти си още в кухнята на репресиите!
Срещу всяка истина, която има оттенък по-бял от 50% сиво.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Септември 28, 2024, 07:17:43 pm ---1. Чии са били първите концентрационни лагери?! Ингилизки?

--- Край на цитат ---
Честно? Я изгледай отново прекрасния руски филм "Сибирския бръснар"...
Да, каторгата не е концентрационен лагер... просто се пише по друг начин.
Да ми кажеш каква е разликата между концлагер и Гулаг? Кога са създаени лагерите на Гулаг?

--- Цитат на: VITAN в Септември 28, 2024, 07:17:43 pm ---2. Не ли Хитлер да се е възхищавал на ингилизите, как с малък колониален военен контингент държат ъ'мнаа.а..а...а....а.айсе милона индийци и ги доят?!

--- Край на цитат ---
А Московия е държала територия чак до Япония изключително с демократични референдуми...

--- Цитат на: VITAN в Септември 28, 2024, 07:17:43 pm ---Че ти си още в кухнята на репресиите!
Срещу всяка истина, която има оттенък по-бял от 50% сиво.

--- Край на цитат ---
Вижда се от тридневното ми отсъствие кой е фен на репресиите и враг на свободното слово. Да ти обяснявам ли що не писах три дни или сам ще се сетиш? :)

EDM electronics:
Кузмов имаше един ръждив форд с дупки на вратите. Беше и с галоши и терлици.  :)

Така съм го за запомнил  ;D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 28, 2024, 09:39:37 pm ---Кузмов имаше един ръждив форд с дупки на вратите. Беше и с галоши и терлици.  :)

Така съм го за запомнил  ;D

--- Край на цитат ---

Кефи го - ходи с ръждив форд, точно както теб те кефи Жигула-та, а мен кабриото.
А галошите и терлиците са плод на болното ти въображение. Аз питам ли те що не си купиш нормални чепици докат караш лодката, ами ходиш с ония гумени галоши на дупки, купени от магазина за 1 лев? :) С това ли да те запомня?

П.С. усещаш ли накъде именно ти водиш форума?

П.С.С Оценявам качеството на епилацията на краката ти... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия