Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 28, 2024, 09:39:37 pm ---Кузмов имаше един ръждив форд с дупки на вратите. Беше и с галоши и терлици. :)
Така съм го за запомнил ;D
--- Край на цитат ---
Много ме развесели този пост, за това реших да покажа форда! Снимката е от лятото на острова. Долу се вижда плажа "мегало Фанараки" Навеса е част от къщата която не се вижда. Наоколо още не е облагородено. Ние бяхме първите наематели. Ръждите на форда не се виждат, но все пак успя даже да ме върне в България. Галошите и терлиците износих та си купих джапанки!
Михаил Кузмов:
Оффф! Пропуснах снимката!
EDM electronics:
Кузмов майтап бе Уили! :)
Исках да видя как ще реагираш. Добре се справи, браво.
Но Горелката се оказа голям злобар. :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 28, 2024, 10:09:12 pm ---Но Горелката се оказа голям злобар. :D
--- Край на цитат ---
Кой го казва...
Кажи нещо за дограмата на вратата ми, отдавна не си я споменавал, може някой да е забравил...
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 28, 2024, 10:09:12 pm ---Кузмов майтап бе Уили! :)
--- Край на цитат ---
Сериозно ли? Ако не бях реагирал, щеше ли да продължиш? Колкото до батко Джул, реакцията ти е двулична! Веднъж водиш диалог като потребител, и когато не ти отърва, ставаш модератор! Хоп бан! За разлика от теб ние не можем да налагаме бан! Разбираш ли че действаш от позиция на силата? Ако ще водим диалог, макар и с противоположни мнения, не ползвай силата за да докажеш че ти си правят!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия