Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
Михаил Кузмов:
Да преизчислим процента 85 след новите избори!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Септември 29, 2024, 07:33:08 pm ---Стари ченгеджийски номера от репресивният апарат.
--- Край на цитат ---
Стари ченгеджийски номера са да променяш цитата който аз съм дал...
h2motor:
VITAN, не се ли предоверяваш на казано от тираджии. Не казвам че всички които карат тировете са от племето, но тираджиите са племе. Виждал съм място на което тираджии си направили нелегален паркинг и дивите животни после го заобикаляха. Ами ако са от племето, с тях шега не бива.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Септември 29, 2024, 08:05:27 pm ---Стари ченгеджийски номера са да променяш цитата който аз съм дал...
--- Край на цитат ---
Пускай повече твои снимки, как седиш на маса и чашите с бира или ракия така наредени, като патрондаш. :D
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 28, 2024, 09:56:59 pm ---Много ме развесели този пост, за това реших да покажа форда! Снимката е от лятото на острова. Долу се вижда плажа "мегало Фанараки" Навеса е част от къщата която не се вижда. Наоколо още не е облагородено. Ние бяхме първите наематели. Ръждите на форда не се виждат, но все пак успя даже да ме върне в България. Галошите и терлиците износих та си купих джапанки!
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 28, 2024, 10:00:30 pm ---Оффф! Пропуснах снимката!
--- Край на цитат ---
Защо лъжеш хората. Не беше с тази кола едно време, караше един стар дарак - изгнил. :)
Срамуваш се от миналото си ли?
Сгънал си някой лев и не спираш да се хвалиш - бунгала, коли. Все едно си пубертет.
Че и искаш да ти завиждали.
Постоянно с хвалиш с Гърции, защото простосмъртните и бедните не могат да си позволят до Каспичан да отидат. Забрави гладните години, навирил си нос...
Не че някой ти завиждал, ти искаш да ти завиждат....
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 30, 2024, 09:05:16 am ---Пускай повече твои снимки, как седиш на маса и чашите с бира или ракия така наредени, като патрондаш. :D
Защо лъжеш хората. Не беше с тази кола едно време, караше един стар дарак - изгнил. :)
Срамуваш се от миналото си ли?
Сгънал си някой лев и не спираш да се хвалиш - бунгала, коли. Все едно си пубертет.
Че и искаш да ти завиждали.
Постоянно с хвалиш с Гърции, защото простосмъртните и бедните не могат да си позволят до Каспичан да отидат. Забрави гладните години, навирил си нос...
Не че някой ти завиждал, ти искаш да ти завиждат....
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия