Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
VITAN:
В Украйна, ако не искаш на фронта, трябва да се разхождаш из улиците като трансджендър.
Ако всигаш сватба, идват ТКЦ-шниците и те крадат. Не булката - тебе! За фронта...
Не вярвате?
К'о щете бе, те ТИР-аджиите си измислят, извъл рашънс си измислят - абе побърка се белио свет!
https://rutube.ru/video/5ebe186bec176fb44a11eefca183c06d/
Вместо невесты похитят... жениха: ТЦК на украинских свадьбах, и не только
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 28, 2024, 10:09:12 pm ---Кузмов майтап бе Уили! :)
Исках да видя как ще реагираш. Добре се справи, браво.
--- Край на цитат ---
Пак ли се майтапиш?
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 30, 2024, 09:05:16 am ---Пускай повече твои снимки, как седиш на маса и чашите с бира или ракия така наредени, като патрондаш
--- Край на цитат ---
Е на това, аз му казвам насмогнал на масрафа! Ако ти е кеф, пиеш бира,колкото ти е кеф! Ако ти се кара кабрио, караш колкото ти е кеф, щото имаш кабрио! Цял ден да влачиш въдицата с лодката, било кеф, и да питаш от скука, соме къде си? Ми къф масраф е това?
EDM electronics:
Прави впечатление когато някой се хвали без да се усеща.
Показва си колите и то не от къде да е, а от Гърция. Че и дава обяснение каква квартира бил наел, как той бил първия наемател /хвали се със състоятелност/, че обяснява и какъв бизнес имал / и как някой му завиждал, без дори да знае що за бизнес е/, как бил той успешен и за всичко това да не се случи в миналото бил виновен Путин и комунистите от БГ.
Другия пък години се хвали какво бил работил /сякаш е служител на НАСА вместо коминочистач на ТЕЦА със задължение от над милиард лева/, колко незаменим бил, все едно другите са олигофрени, нямат работа и ни занимава с някакви коли-дараци, които са по-евтини от една достойна риболовна макара и си мисли, че ще го помислят за пич.
Най кефи и как си пуска сам снимки с опиядурчена физиономия :), пак да се прави на Джон Траволта с наредени, като патрондаш чаши с бира и като получи реакцията на обществото на жалкия си опит, да се направи пич, сам изтри пиянските компромати. За капак се присмива на Медведев, че бил пиянка. :D
В случая народа го е казал:
"Присмял се хърбел на щърбел" а за оня де ходи по Гърциите:
"Наяла съ въшката и излязла на челото"
Не съм визирал никой, говоря по принцип, но съм сигурен и ще се разпознаят такива, и останалите ще ги разпознаят. :)
Михаил Кузмов:
Майтап да става бе Уили! Пуснах ти една провокация и ти се върза! Типично в твой стил го направих, похвали ме, добър ученик!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия