Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
krasias:
Ради колкото са хората на земята толкова са и мненията за свободата, но по зрелите и разумни индивиди знаят и колко важна е Отговорността.
Радико:
Със това съм напълно съгласен, но съгласи се и ти, че хората налагащи подобни принудителни мерки не могат да бъдат причислени към последните. Защото има неща за които човек е отговорен само сам пред себе си. Виж робът не може да поврежда собствеността на господаря си, тоест себе си.
Очаквах, че ще се сетиш и сам за предпазните колани но не би. Нищо де Венци го направи вместо теб.
dmitarp:
Духом свободните индианци в северна америка са ги подчинили като съм им отнели физическата свобода, просто са избили храната им. Това физически съм не свободен, но духом съм свободен са алабализми няма такова състояние и не може да съществува или си свободен или не. Ако разчиташ на това друг да ти осигури работата, или по-просто казано докато си наемен работник, свободата я гледаш само през крив макарон.
MTM:
Какво е съдържанието на цигарения дим. Никотин и катрани. А какво е съдържанието от пушека на печките, фабриките, колите... Ха нали имало умни, които мислят за нас.Монти спомена и храните. Даже и ще избият свинете, защото някои високо поставена персона е сключил договор за над 1млр.евро.
По драскането тук, на някои Господа, пушачите били глупави. Пълен тъпизъм ;D Трябвало да им се налей акъл.....
montanar:
Дано не пипат пиенето че чак тогава ..........
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия