Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
EDM electronics:
То Га си пъхаш ругити дет ни тий работа, ще се намери някой да ти начупи ругити и да ти стричи сакъза. :D
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 01, 2024, 09:15:28 am ---ще се намери някой да ти начупи ругити и да ти стричи сакъза.
--- Край на цитат ---
Това майтап ли е или заплаха?
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Октомври 01, 2024, 10:02:12 am ---Това майтап ли е или заплаха?
--- Край на цитат ---
Действителност. :)
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 28, 2024, 04:45:59 pm ---Кузмуф,
ша идвъш ли, чакъм тъ.
На очна ставка
--- Край на цитат ---
Ако Кузмуф съм аз, идвам! Само подготви майка си за въпросите които ще и задам! Името на дядо ти войводата, името на баба ти боркиня, ятачка, и т.н.! Понеже не е редно да идвам с празни ръце, та какво да взема за децата ти? Момче момиче, бонбонче кукла, самолетче, ако са пораснали и шетат по нета, таблет ли що ли? Така виждам правят хората! Нали знаеш, бизнес, не съм беден, душа широка отворена, не мразя, туй що съм ази намразил, и пред тебе в крака погазил! Спирам, май го ударих на поезия!
EDM electronics:
За дядо ми горянин ще питаш ли?
Най-добре е да не подготвям майка ми, нека бъде непринудено, да не кажеш после, че съм наговорил нещата.
И така, ще се установяват следните факти:
1. Баба ятак-комунист, която е изтезавана в Сливенския затвор - пребивана с набиване на клечки под ноктите и белези доживот.
2. Дядо хайдутин с известен прякор-псевдоним от който произтича фамилията на семейството ни.
3. Дядо горянин, който е останал жив, въпреки намеренията си.
Ако сам се убедиш в тези факти от непринудения разказ на майка ми, понеже го раздаваш бизнесмен, помисли за някакво възнаграждение или обезщетение, както искаш така го наречи, за това че ти уйдисвам на акъла.
Нали си голям капиталист, да я направим по капиталистически, не по комунистически - безплатен кеф.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия