Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
EDM electronics:
Нашия съфорумец Горелката, който се САМОслави с много пиене на алкохол, определи, сравни и не намери разлика между Ботев и Левски с фашиста Степан Бандера. В същото време седнал да се оплаква на ДимелСофт, какво било нивото на модератора. А какво е собственото му ниво таваришчи?
Нидей църка, нидей църка, жалка картинке...
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 01, 2024, 03:51:47 pm ---Нашия съфорумец Горелката, който се САМОслави с много пиене на алкохол, определи, сравни и не намери разлика между Ботев и Левски с фашиста Степан Бандера. В същото време седнал да се оплаква на ДимелСофт, какво било нивото на модератора. А какво е собственото му ниво таваришчи?
Нидей църка, нидей църка, жалка картинке...
--- Край на цитат ---
За дограмата на вратата забрави да споменеш... :)
EDM electronics:
"По делата ще ги познаете" - казано от Господ :)
Риторичен въпрос:
какво представлява оня, който единственото нещо, което е постигнал в живота си е - два ръждиви дарака на по четири колела? :D
И такива са с най-големите претенции за ерудити.... :)
На такива и дограмите и вратите в харизаните им апартаменти от бащите са ретро-комунистически стил - блажна боя слонова кост :D с остатъци от косми на четка. :D...е гати и капиталистите са тия.... ;)
juliang:
Първите 5 минути защо ли са ми толкоз познати? :)
https://www.youtube.com/v/fmVDXW21qSo
ЕДМ-чо, замисли се какви ги приказва набора ти... само в първите 5 минути.
Това току-що излезна, първата част беше добра, сигурен съм че втората ще е още по-епична :) Взимам си биричката и сядам да гледам.
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 01, 2024, 03:35:38 pm ---
Вероятно роднините на Кузмов са били палачите и той сега иска да ги реабилитира.
--- Край на цитат ---
Това пишеш многократно! Нима искаш да срещнеш майка си такъв потомък? И изобщо, как и от къде ти дойде на ум? Аз много лесно мога да докажа произхода си! Проблема си ти че намираш начин да извъртиш, както ти е угодно!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия