Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Октомври 02, 2024, 11:51:54 pm ---За това състояние ватенките имат много хубава дума - "биполярка"... :)
--- Край на цитат ---
" In hoc signo vinces " - какво ли е това?
Скоро ще разберем, чие оръжие ще победи: благословеното или на украинските магове:
https://pbs.twimg.com/media/E9gWVERXMAIeVZT.jpg
https://r3.mt.ru/r18/photoD89A/20894707950-0/jpg/bp.webp
Още 1 цитат: "... пазете се да не би да излезете и богоборци."
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 02, 2024, 10:54:27 am ---
Че те моите гаражи в които държа Жигулата , Поршето и Лодките са по-луксозни и по-пригодни за живот в пъти - фина шпакловка, лед-осветление, гранитогрес, електрически врати, дървении, мебели и т.н. . :)
--- Край на цитат ---
Колеги, забелязвате ли? Гаражи, в множествено число, порше, лодки в множествено число, гранитогрес, ел. врати, дървения, мебели?? Насмогнал на масрафа и още как! На някой от вас да са падали от небето такива неща? За капак и две магистратури! При това само на 37-38 години! Намирам че това е чудесно постижение в живота! От тук нататък следва, фото сесия от плажа със среден пръст!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Октомври 03, 2024, 09:13:02 am --- Насмогнал на масрафа и още как! На някой от вас да са падали от небето такива неща?
--- Край на цитат ---
Нищо не пада от небето стойностно, най много някой гларус да те възнагради, ако с отворена уста търсиш имане там. :D
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Октомври 03, 2024, 09:13:02 am --- За капак и две магистратури! При това само на 37-38 години! Намирам че това е чудесно постижение в живота! От тук нататък следва, фото сесия от плажа със среден пръст!
--- Край на цитат ---
"Когато фактите говорят и боговете мълчат" :)
Ама не говореше ли ти за завист и то произтичаща от към мен?
На кво да ти завидя, на образованието ти ли, дето сам не разбираш какпо пишеш? На теб ти трябва преводач при изразяването - толкова си образован.
За масрафа ти ли намираше маана и славеше твоя батко, как бил насмогнал?
Ами докато той с насмогналия си масраф е наредил като патрондаш изпити бири и се залива от кеф, аз комуниста, произхождащ от простолюдието и провинцията :), този който не разбира от изкуството "Плейбой" и не знае що е туй "градски начин на живот", чеша пъпчето на едни островчета със сърни и елени и ето от събота какво ме споходи: :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 03, 2024, 12:49:15 pm ---... Ами докато той с насмогналия си масраф е наредил като патрондаш изпити бири и се залива от кеф...
--- Край на цитат ---
Да, заливам се от кеф, и това те вбесява :) Живота ти е толкова нещастен, че се чувстваш задължен всеки ден да обясниш на всеки който ти попадне пред погледа колко е зле. Току-виж убедиш себе си, че не си чак толкова нищожен.
Затова и съм сигурен, че не жена, ами дори котка няма да се завърти покрай теб.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Октомври 03, 2024, 01:50:20 pm ---Да, заливам се от кеф, и това те вбесява :)
--- Край на цитат ---
Позна! :D
Обмислям и аз да стана алкохолик и да пия цели патрондаши бира. ;D ... дъ съ пукам и аз от кеф... ;D
--- Цитат на: juliang в Октомври 03, 2024, 01:50:20 pm ---Живота ти е толкова нещастен, че се чувстваш задължен всеки ден да обясниш на всеки който ти попадне пред погледа колко е зле. Току-виж убедиш себе си, че не си чак толкова нищожен.
Затова и съм сигурен, че не жена, ами дори котка няма да се завърти покрай теб.
--- Край на цитат ---
Колко много жлъч за един импулс. :D
Казват допринасяла за дискенеция на злъчката и образува камъни. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия