Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (67/92) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 03, 2024, 01:53:22 pm ---Позна!  :D
Обмислям и аз да стана алкохолик и да пия цели патрондаши бира.  ;D ... дъ съ пукам и аз от кеф...  ;D

--- Край на цитат ---
Ами пий си - кой ти пречи? Покажи си твоя патрондаш, може да организраме и едно надпиване с бира :)

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 03, 2024, 01:53:22 pm ---Колко много жлъч за един импулс.  :D
Казват допринасяла за дискенеция на злъчката и образува камъни.  ;D

--- Край на цитат ---
Баца, разбирам защо не пиеш вино, не те и канят на гости на по чашка... щот виното се вкисва в момента в който влезеш в помещението...

EDM electronics:
"Ти го плюеш, той мисли, че дъжд вали"

Ей го на:  :D

--- Цитат на: juliang в Октомври 03, 2024, 02:08:16 pm ---Покажи си твоя патрондаш, може да организраме и едно надпиване с бира :)

--- Край на цитат ---

Защо си изтри снимката с патрондаша бира, срам ли те хвана вече?  :D
Давай, пускай повече такива снимки - мен ме кефят.  ;D

EDM electronics:
Наистина страшни неща започват да се случват, не само на геополитическата сцена, а и на вътрешнополитическата.

Не е за прости ора: 8)
За който иска да разбере какво става, кой кой е в сегашните партии.
За който иска да разбере Копейкин - Центов ли е всъщност.
Копейкин е взел 5 млн., ама не копейки - лева, викали му лобизъм...на подкупа в политиката  :)

https://www.youtube.com/v/Xv4_YhXCCaM

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 03, 2024, 09:46:58 pm ---Не е за прости ора: 8)

--- Край на цитат ---
И на фона на тази декларация да ми пуснеш Киро Брейка с потника... интелектуалния колос на съвременна България... :)
Ма к'во ли ме учудва... това ти е на нивото...
Направил си грешния избор преди време, сбъркал си - носи си последствията като мъж, признай че си сбъркал, не се обръщай като палачинка и не почвай да лееш помия върху хората, с които преди месец си се ръкувал сърдечно. Или Кирчо разчита на хора, де не помнят какво са вечеряли снощи...

VITAN:
Либерасти, сороспии, ибрикчии, полезни и безполезни идиоти - радвайте се!

Днес светът беше на ръба на ядрена катастрофа заради опита на Украйна да удари Курската АЕЦ

https://www.big5.bg/2024/10/03/%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d1%81-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%b1%d0%b5%d1%88%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d1%8a%d0%b1%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%8f%d0%b4%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0/

Военни кореспонденти съобщиха за опит на украинските въоръжени сили да ударят атомната централа в Курск с френска ракета.... и т.н.

Да се чете: френска тежка бомба, монтирана върху ракета (най-вероятно това е ползвано).

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия