Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Октомври 03, 2024, 10:25:13 pm ---Либерасти, сороспии, ибрикчии, полезни и безполезни идиоти - радвайте се!
Днес светът беше на ръба на ядрена катастрофа заради опита на Украйна да удари Курската АЕЦ
--- Край на цитат ---
A когато некви ватенки за да спрат настъплението на украинската армия взривиха стената на Каховското водохранилище, от което се осигурява охлаждането на най-голямата в Европа Запрожка АЕЦ - тогава всичко беше ОК? Когато си вкараха военните камиони в залите на същия тоя АЕЦ - и това беше ОК? Като запалиха некви гуми във водоохладителната кула в отчаян опит да обвинят Украйна в нещо си, което изгелждаше направо комично - и това беше ОК.
Сори, Курската АЕЦ си е на руска територия, ватенките носят цялата отговорното за безопасността й. Ако трябва - ще покриват реакторите с телата на военни и цивилни (което си е техен национален спорт). Да са мислили по-рано.
А могат просто да спрат да бомбардират района около АЕЦ-а, като направиха украинците.
П.С. Оооо... френска ракета... естествено, трябва при всеки повод да се напони, че Московия не воюва с Украйна,а с цялото НАТО, абе направо с целия колективена Запад... че иначе голям срам излиза ... неква си Украйна 950 дена не могат да я смяжат кат една тахтаба (ЕДМ-а ще каже к'во е то тахтаба, той е спец по тия езици.. :) )
ЕДМ-е, не е точно Плайбой, ма дава представа за съдържанието :)
VITAN:
Казах:
"Либерасти, сороспии, ибрикчии, полезни и безполезни идиоти - радвайте се!"
А не: обяснявайте ми се..., влизайте в обяснителен режим.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Октомври 03, 2024, 10:36:25 pm ---Казах:
"Либерасти, сороспии, ибрикчии, полезни и безполезни идиоти - радвайте се!"
А не: обяснявайте ми се..., влизайте в обяснителен режим.
--- Край на цитат ---
А разрешено ли ни е да се радваме на глас, или сме задължени под сурдинка да го правим?
Урааа, Курската АЕЦ ще светне като едно второ слънце, еврогейските ни фотоволтаици ще могат да работят и през нощта!!! :)
така по-добре ли е?
нещо се вживяваш прекалено много в неква последна инстанция ми се струва... той ще ми казва кога и как да се радвам...
П.С. не ща да съм в този бункер... https://daniivanov.blogspot.com/2024/10/blog-post_69.html
EDM electronics:
Ваща верица еничарска!
--- Цитат на: juliang в Октомври 03, 2024, 10:39:03 pm ---
Урааа, Курската АЕЦ ще светне като едно второ слънце, еврогейските ни фотоволтаици ще могат да работят и през нощта!!! :)
--- Край на цитат ---
Откъде генерираш толкова злоба, направо се чудя, нормално ли ти функционират червата?
По изказванията ти личи колко си "щастлив", а от действията ти как го постигаш - показваш ни празни гилзи от бира в патрондаш.... и с това се хвалиш във форума?
Благодари ми, че ти посочвам неща, които не виждаш, че си изтри снимките с "гилзите"/хвалбите/, явно разбра, че си сгрешил.
Ей, убеждавам се, че преражданията стават на същото място, където е настъпила смъртта.
Турските еничари - българи, днес са се преродили в американски еничари и пак са тук.
Хайдутите пак са се преродили и днес те водят битка с еничарите по форумите.
Ще дойде ден камъни ще хвърчат в 21 век, като на Шипка, да знаете!
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 04, 2024, 08:54:05 am ---Ваща верица еничарска!
--- Край на цитат ---
Аа, не 'мож ги уплаши...
"НАЙ-ЩАСТЛИВИ СА РОБИТЕ, КОИТО БИВАТ ХРАНЕНИ РЕДОВНО. Свободата е тежест, изисква борба. Виж, робството, което гарантира дажба, създава доволни примитиви, има наркотик, има алкохол, има курви, има розови едри банкноти, има даже и депутатство, а е възможно и влизане във властта. Вярно като зеленчуци, но все пак… " (Калина Андролова)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия