Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (69/92) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 04, 2024, 08:54:05 am ---Ваща верица еничарска!

Откъде генерираш толкова злоба, направо се чудя...

--- Край на цитат ---
Съвсем ясно се вижда кой излъчва злоба. Кълнеш като дърта твоя съгражданка по всеки който не е съгласен с твоето мнение.

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 04, 2024, 08:54:05 am ---... че си изтри снимките с "гилзите"/хвалбите/, явно разбра, че си сгрешил.

--- Край на цитат ---
Отиди в тоя пост и виж къде е била качена снимката. После ми кажи как точно мога да я изтрия. Аз лично не знам такъв начин. Това е сайт за свободно качване на снимки, дри и да искам вече не мога да я намеря, какво остава да я изтрия. Идея си нямам какво се е случило. Но това за теб няма значение, ти си си изградил някаква верига в главата и ще я повтаряш до припадък.
Ако чак толкова ти е мила и драга тая снимка - кажи си, ще я потърся някъде из телефона и ще я кача отново, да си я принтираш и да си я гледаш преди заспиване :)

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 04, 2024, 08:54:05 am ---Турските еничари - българи, днес са се преродили в американски еничари и пак са тук.
Хайдутите пак са се преродили и днес те водят битка с еничарите по форумите.

--- Край на цитат ---
Разбираш ли колко си нещастен, колко безмислен ти е живота? Смяташ че ако "воюваш" с един-двама дядки - пияници в един западащ именно заради твоите действия и бездействия форум и ще станеш хайдутин? :)
Точно хора като теб влизат в новините по телевизиите. Пребиват жени по входовете или старци по улиците, и после кат се приберат в жалките си дупки, си превъртат тези "геройства" през главите или ги споделят с другите дегенерати на техния акъл в опит да изглеждат някакви герои. Повтарят тези "геройства" в продължение на дни и месеци, точно както ти го правиш, защото просто няма какво друго да разкажат - толкова утепано им е ежедневието.
Сигурен съм че като Димел-а те е попитал дали искаш да си модератор са ти светнали очите - точно като на разни пубери де са ги взели на работа в некой селски СОТ, дали са им тениска с надпис и палка и те са се въобразили че са поне от СОБТ или НСО. Ходят по улицата пременени с тая униформа, гледат отвисоко, въртят палката... типично меме от серията "Класически българин" :) А през това време мангалите изнасят инвентара на ТКЗС-то...

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 04, 2024, 08:54:05 am ---Ще дойде ден камъни ще хвърчат в 21 век, като на Шипка, да знаете!

--- Край на цитат ---
И ти ще си първия, де ще си сбере рибарските такъми в Жигулата и ще бяга колкото може. Щот си мишка по душа.

VITAN:
ГРАБЕЖЪТ НЯМА КРАЙ! Канадците от “Дънди” само за 3 месеца прибраха 340 млн. от българско злато

https://mediamall.info/news/grabezhat-nyama-krai-kanadcite-ot-dandi-samo-za-3-meseca-pribraha-340-mln-ot-balgarsko-zlato-26910news.html

За тримесечие канадската компания „Дънди прешъс металс” е добила 79 000 унции от находището в Ада тепе край Крумовград. Това са приблизително 2240 килограма от скъпоценния метал, които заминава в джоба на канадската компания, за България остава… дупката заради най-ниската концесионна такса в света, при която работят канадските тарикати – само 1,44% от целия добив....

Прясна новина: другарят Си каза, че заедно с Русия ще се борят за мир.
Което ще рече, че Китай сам не може сам да се бори на геополитическата сцена.
За разлика от Русия.

Като победим демонократите, грабежът на България ще падне. Ако обаче е останало нещо след голямото грабене.
До тогава думата имат либерасти, сороспии и ибрикчии... (идиотите са от пасивната страна).

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Октомври 04, 2024, 11:00:10 am ---Разбираш ли колко си нещастен, колко безмислен ти е живота? Смяташ че ако "воюваш" с един-двама дядки - пияници в един западащ именно заради твоите действия и бездействия форум и ще станеш хайдутин? :)
Точно хора като теб влизат в новините по телевизиите. Пребиват жени по входовете или старци по улиците, и после кат се приберат в жалките си дупки, си превъртат тези "геройства" през главите или ги споделят с другите дегенерати на техния акъл в опит да изглеждат някакви герои. Повтарят тези "геройства" в продължение на дни и месеци, точно както ти го правиш, защото просто няма какво друго да разкажат - толкова утепано им е ежедневието.
Сигурен съм че като Димел-а те е попитал дали искаш да си модератор са ти светнали очите - точно като на разни пубери де са ги взели на работа в некой селски СОТ, дали са им тениска с надпис и палка и те са се въобразили че са поне от СОБТ или НСО. Ходят по улицата пременени с тая униформа, гледат отвисоко, въртят палката... типично меме от серията "Класически българин" :) А през това време мангалите изнасят инвентара на ТКЗС-то...
И ти ще си първия, де ще си сбере рибарските такъми в Жигулата и ще бяга колкото може. Щот си мишка по душа.

--- Край на цитат ---

То бива злоба, ама твоето е направо истерична злоба.
Не съм срещал досега толкова стар и злобен човек.
Какви са тия измислици и съчинения, жени сам щял да пребивам, дегенерат съм бил, мишка и т.н.

Ако жена ти знае, какво пишеш във форумите на доста по-млади от теб, едва ли ще й се хареса.
Да съчиняваш и обиждаш.

Ами засегнат си, че казвам истини за теб, ама не съм виновен аз, нищо не си постигнал.
Добре, че баща ти поне ти е дал жилище. Такива като теб в САЩ живеят на палатки.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 04, 2024, 03:00:34 pm ---То бива злоба, ама твоето е направо истерична злоба.
Не съм срещал досега толкова стар и злобен човек.

--- Край на цитат ---
Погледни в огледалото. Само дет няма да си толкоз стар.

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 04, 2024, 03:00:34 pm ---Какви са тия измислици и съчинения

--- Край на цитат ---
Точно като твоите. Шестак съм бил, не съм бил сложил една керемида... да продължавам ли?

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 04, 2024, 03:00:34 pm ---Ами засегнат си, че казвам истини за теб...

--- Край на цитат ---
А аз съм злобар, когато казвам истини за теб...

Та така, младежо... каквото отношение показваш към околните, такова и ще получаваш в отговор. А от мен - и с малко лихва, да се научиш как да се държиш в общството.

h2motor:
  juliang, може да прочетеш в Уикипедия за опита на тези в Киев да взривят реактор в ЗАЕЦ, не съм го измислир аз. А и тогава са се хвалили и плашили че ще предизвикат катастрофа по този начин.
 - Според мен е по добре по мирен път границите на държавите да се коригират, има много чужди етноси, тези хора говорят езика в съседната държава, смятат себе си за част от нейния народ, населяват тези земи, живеят компактно. Там се избират представители за местната власт от съответния етнос, не става да се спускат отгоре пришълци централната власт в държавата да ги изпраща там за да управляват. Хората от етноса който е идентичен с държавата се изнасят ако имат възможност. Да стане с войни е излишно проливане на кръв и то и без това намаляващи хора ще водят и войни.
 - Бъдещето на Украйна не ми изглежда розово, с тази война изтриват трудоспособно население, дори да запазят цялата територия украинците ще се изнесат, държавата им ги използва да ги изпраща да си пожертват живота за да живеят в скапана държава. Разбира се че ще бягат, и аз съм на страната на тези млади хора които я напускат.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия