Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (70/92) > >>

h2motor:
Проблема е че мястото където трябва да се преселят е Азия, защото в тази половина живота е лош.

juliang:

--- Цитат на: h2motor в Октомври 04, 2024, 06:23:09 pm ---  juliang, може да прочетеш в Уикипедия за опита на тези в Киев да взривят реактор в ЗАЕЦ, не съм го измислир аз. А и тогава са се хвалили и плашили че ще предизвикат катастрофа по този начин.

--- Край на цитат ---
Дай линк, щото аз мога да кажа че някъде в Ютуб съм гледал едно видео дет ... дет к'вот се сетиш е било показано на него :)

--- Цитат на: h2motor в Октомври 04, 2024, 06:23:09 pm --- - Бъдещето на Украйна не ми изглежда розово, с тази война изтриват трудоспособно население, дори да запазят цялата територия украинците ще се изнесат, държавата им ги използва да ги изпраща да си пожертват живота за да живеят в скапана държава. Разбира се че ще бягат, и аз съм на страната на тези млади хора които я напускат.

--- Край на цитат ---
Знам е не изглежда розово. Но каква е алтернативата им? Да приемат спуснат от Кремъл президент ли?

h2motor:
 Те от Кремъл нямаше да им спуснат президент, един природно интелигентен човек в онази обстановка на мястото на Зеленски би променил веднага действията си, така че като съседи на Украйна тях да ги устройва неговата политика. Те щяха да го възнаградят богато, ако беше го направил, но на него са му важни далечните държави, не близките съседи. Щяха да му възтановят икономиката до сега. На тях не им се дават суровини не на украинците, те не искат суровините им да бъдат откраднати и въобще да не достигат до украинците.

h2motor:
juliang, може да прочетеш в Уикипедия за опита на тези в Киев да взривят реактор в ЗАЕЦ, не съм го измислир аз. А и тогава са се хвалили и плашили че ще предизвикат катастрофа по този начин.
- Това е което съм написал. Лесно ще го намериш и линка може да го постнеш ти самия. Тук няма нито един човек неспособен за по малко от няколко митути да го намери в Уикипедия мисля, затва не го линквам.

juliang:

--- Цитат на: h2motor в Октомври 04, 2024, 08:01:17 pm ---- Това е което съм написал. Лесно ще го намериш и линка може да го постнеш ти самия. Тук няма нито един човек неспособен за по малко от няколко митути да го намери в Уикипедия мисля, затва не го линквам.

--- Край на цитат ---
Не мога да го намеря. Би ли бил така добър, аз ще преглътна някак си унижението че съм тъп и не мога сам да се справя...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия