Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (73/92) > >>

Михаил Кузмов:
Миро, juliang малко ме изпревари. Аз се замислих за веригата хора от пилота назад! Значи някой е направил тази система за пръскане, като започнем от пулта на пилота и стигнем до резервоара с нещото за пръскане. Надали се прави от един човек! След това някой доставя нещото, някой го произвежда и допускаш ли че никой във веригата си няма понятие какво прави? Преди да излети самолета има проверки и контрол на сигурността и полета. Всичките тези хора, а може би пропускам някои, не са на земята, нямат деца, жени, близки, приятели и т.н. Това само един полет! Значи те всички правят саможертва на себе си и близките си, в името на подземната държава! И видиш ли само един пилот има съвестта да се опълчи!

Михаил Кузмов:

--- Цитат на: miromad в Октомври 06, 2024, 11:17:31 pm ---
За Lufthansa това е икономическа катастрофа. Компанията трябваше да плати стотици милиони евро като санкция на тайното световно правителство.

--- Край на цитат ---
Значи Луфтханза плаща милиони на някой таен. Наистина големи балъци. Звучи ми като бабичките които хвърлят пакети с пари от балкона!

miromad:
Парите променят човека, Михаиле. Някои са готови на всичко за пари, а тези, които се опълчват, не им дават гласност. Все едно не банят такива видеа в тубата. Пък за видеа относно короната да не говорим.
Аз ти дадох пример с българските политици и България. Те съсипват страната, в която живеят и те. Какъв е проблема и другите да правят същото за пари.

Да приемем, че това не е химическа следа /хипотетично/. Но все още моите въпроси остават без отговор. Очаквам обяснение на несъответствията точка по точка. Така се подкрепя теза и оборва опонент.

miromad:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Октомври 07, 2024, 07:29:53 pm ---Значи Луфтханза плаща милиони на някой таен. Наистина големи балъци. Звучи ми като бабичките които хвърлят пакети с пари от балкона!

--- Край на цитат ---

Тук е възможно да са се изхвърлили малко  ;D
Но това не променя фактите, които посочих в поста ми с видеата. Нека поразмишляваме и над тях, а не да бягаме по тъча  ;)

juliang:

--- Цитат на: miromad в Октомври 07, 2024, 07:00:42 pm ---На въпроса с въпрос отговарят само най-хлъзгавите, дето не могат да оборят опонента си  ;D

--- Край на цитат ---
Мисля че ти е ясно че няма как да се докаже че НЕ се пръска - просто е невъзможно, както и да се докаже че НЕ съществува Голямата стъпка примерно. Затова и се опитвам да те накарам да се замислиш.

--- Цитат на: miromad в Октомври 07, 2024, 07:00:42 pm ---Щото ако пръскат само нощем, а през деня няма инверсионни /химически/ следи, как после ще обяснят защо през нощта има инверсионни следи, а през деня няма.

--- Край на цитат ---
Кой ще види през нощта има или няма следи по небето? Как ще види?

--- Цитат на: miromad в Октомври 07, 2024, 07:00:42 pm ---Но промяната на съдържанието на алуминий и киселинността на почвата в райони, в които няма човешка дейност е доказана и е факт. Как така през последните години се е увеличило съдържанието на алуминий, и то в такива далечни местности, дето почти няма човешка дейност? 
--- Край на цитат ---
И стигаме до въпроса "Що пръскат там, де няма хора?"

--- Цитат на: miromad в Октомври 07, 2024, 07:00:42 pm ---Защо и нашите политици затриват България, при положение, че те, техните близки и приятели живеят там?

--- Край на цитат ---
Първо - никой не затрива България. Днес пак имах 500 км по пътищата на родината, и не забелязвам никакво затриване, а напротив. И второ - ако затриеш България, можеш да си изнесеш близките в Монако или Лихтенщайн. Но вероятно и там пръскат, което прави варианта да се евакуираш невъзможен.

--- Цитат на: miromad в Октомври 07, 2024, 07:00:42 pm ---Те в Китай и Москва пръскат и по улиците разни газове /сигурно си видял клипчета в Интернет/, та какъв е проблема да пръскат и в небето. Да не мислиш, че на някой му дреме за простолюдието?

--- Край на цитат ---
Кой пръска по улиците покрай Кремъл? С чие "благоволение", кой е дал разрешнието? И къде ходят на съвещания Путин и свитата му, всичките депутати, министри и олигарси? Или те са предпазени от това де се пръска?
ОК, никой не му дреме за простолюдието, ма елита как живее в същите тези градове?

--- Цитат на: miromad в Октомври 07, 2024, 07:00:42 pm ---А защо ваксините са безплатни, а за лекарства за диабет и рак трябва да плащаме?  ;)
Не го ли намираш някакси нелогично?!

--- Край на цитат ---
Не, ваксините позволяват болестта да не се разпространява и да стигне до ниво "епидемия", докато рака и диабета не се разпространяват по този начин.

--- Цитат на: miromad в Октомври 07, 2024, 05:51:22 pm ---Тук в началото на видеото на таблото на пилота е изписано chem trail generator. Това достатъчно доказателство ли е за теб?

--- Край на цитат ---
Ако ти кажа колко хора си губят времето във фалшифициране на такива неща... :)

Картинката е с доста добра резолюция, като я отвориш можеш да се убедиш, че тук е играл фотошопа - няма го наклона породен от перспективата на снимката по наклонената повърхност на панела.

А тук дори не са на едно мнение дали ключа трябва да има "off" позиция, въпреки че са вложили доста усилия да докарат текста да изглежда реално:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия