Миро, много се радвам че си дал видео на CaptanJoe. Мислех да ти пусна негово видео относно следите, но нали той самия е пилот, според теб няма как да не е замесен в тая конспирация...
https://www.youtube.com/v/e20vaAtncsMТова инверсионна следа ли го водят? Ако да, то в ръмбъл се води химическа
И между другото е отбелязано от тубата като конспиративна теория, макар че е наименувано като инверсионна следа
Това е точно инверсионна следа от самолет, минаващ през атмосфера, която е готова да образува яки дъждовни облаци.
В хляба и другите продукти има достатъчно Е-та
Те лекарствата не са направени да лекуват, а да притъпяват симптомите, така че и там не трябва да се добавя нищо повече. Защо вместо лекарства, не ползваме природните лекарства /билки/? То почти всички лекарства произлизат от там. Щото едно е да си набереш билки, но друго е да си купиш лекарство, което сам не може да си произведеш.
И ти бягаш от отговорите точно по същия начин. Щом си съгласен че има начин да ни требят с хляба, лекарствата и водата, защо все още ползват толкова очевадни начини като следите от самолетите? Или има няколко групи мъже в черно, всяка от която ни трови по свой си начин, и въпреки това вече няколко десетилетия те нищо не успяват да постигнат?
И все пак не получих отговори на видеата, а само допълнителни въпроси.
Все още чакам смислени и логични отговори, и така може да водим дискусия.
А то с въпроси на въпросите само журнаГлистите от трите национални телевизии го могат
Нямам отговор на всеки един от въпросите. А и в едно видео само има по няколко случки, всяка от които вероятно е различна. Тази теория винаги ми е била смешна, и съм се задълбавал само в разобличаването на някои от фейковете. Което се сещам че съм виждал обяснение - споделям го. За другите трябва да седна и да ровя, но това поле за изява е толкова обширно, че за сам човек ще е непосилно. Ти винаги ше вадиш ново и ново видео, за което ще искаш обяснение точно за конкретния случай. И това може да продължи с месеци. Нямам сили, ще се съгласиш
Но и аз задавам една камара въпроси, на част от които ти се съгласяваш че съм прав, но останалите просто ги подминаваш. И подминаваш най-важния - каква е ефективността от цялото това занимание? Десетилетия упорито пръскане, и човечеството не намалява. Големи некадърници са тия, ще се съгласиш
И втория най-важен въпрос - защо всички държавни лидери по целия свят са се вкарали в тая игра? И САЩ, и ЕС, и Русия, и Китай... Как я виждаш една среща, на която на една маса сядат Байдън, Си, Путин и Урсула, един от тях се изправя и започва с думите "Колеги, събрахме се тук да решим как да си редуцираме населението..." и всички въодушевено вдигат ръчичка в знак на съгласие
Ми маа му стара... да вземат да отвият кранчето малко повече над Ливан, Сирия, Нигерия, Афганистан, Мексико... да редуцират тия мигранти най-накрая!
P.S. Ей сега се загледах в някой от видеата... примерно за двата самолета де вървяли "едновременно" и зад единия имало голяма следа, а зад другия почти нямало.
Та загледай се в облаците. Случайно да си забелязал, че "дъното" на облаците в огромната част от случаите си е направо равно? Начи имаш някакво количество влага във въздуха която стои с часове на определена височина, а под нея въздуха е прозрачен. Ще се досетиш ли защо това е така?
Мисля че ще се досетиш - явно има някаква разлика в условията там където е облака и под него. На едното място влагата кондензира, а на другото не й достига "студ" да кондензира.
Сега си помисли какво е безопасното разстояние за полет между два самолета. Как мислиш - дали всички самолети летят на една и съща височина? Ако вертикалното разстояние между тях е 500 метра - не е ли възможно единия да е в зоната където биха се задържали облаци, а другия да е под тази зона, в друга, където облака не би могъл да се образува?
Ще можеш ли стоейки на земята и гледайки два самолета летяши на 8-10 000 метра височина да направиш разлика дали летят на еднаква височина, или има 1 000 метра разлика във височината? Това при условие че не знаеш дали самолетите са еднакви по размер. А както виждаш на снимката са достатъчни не 1 000, ами по-малко от 100 метра разлика във височината.
И ако се намират в два коренно различни въздушни слоя какъв е проблема на единия да му кондензират газовете, а на другия - не?