Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
VITAN:
За протокола: Жужи винаги се хвърля като Матросов на амбразурата да защитава доказаните нацисти...
--- Цитат на: juliang в Октомври 10, 2024, 09:05:49 pm ---Да се сещаш това кога е почнало да се произвежда? Каква скорост е било способно да развие?
...
Само така, да ти подскажа... пенсионирано е преди 30 години.....
--- Край на цитат ---
Смешки. Това да ти кажа ли какво го свали 60-те години над СССР?
Плаши котето с кремвирш 8)
Сега па има С-300, С-350, С-400 и С-500.
Не казах смешник, нали?!
Не казах.
h2motor:
juliang, не е възможно да има дисектиран Кинджал, това са фейкови кинджали. От истинската ракета са използвани много малко бройки. В нея електрониката няма нищо общо със западни компоненти, тя дори не е цифрова. Те са с аналогов процесор, на друг принцип е изградена. Те имат някакви знания използвани в миналото в космоса, това нещо е доразвито.
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: juliang в Октомври 10, 2024, 09:05:49 pm ---
Бях си казал че с теб е безмислено да се спори, но ти явно нямаш спирка...
--- Край на цитат ---
В този случай, сър VITAN, би казал, упс голям специалист!
Михаил Кузмов:
Цитат
Стивен Сигал заявил о готовности сражаться на стороне «своего президента»
...
«Я буду на стороне своего президента, я буду сражаться на стороне своего президента, и если понадобится, я умру со своим президентом», — сказал он.
Този човек, уж по млад от мен, започнал да бърка киното с бойните действия на фронта!
h2motor:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Октомври 11, 2024, 06:11:05 am ---В този случай, сър VITAN, би казал, упс голям специалист!
--- Край на цитат ---
Като теб ! Той и Зеленски е актьор също.
Ти сега разбра ли как се получава суха клетка в онзи електролизер, 7 клетки от които във всяка работи изолирано количество електролит както при електролизера на Боб Бойс мисля че беше.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия