Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
Михаил Кузмов:
Е аз не съм бил никога актьор, а Зеленски се преквалифицира като президент. Бъди по точен!
Ако искаш да си говорим за електролиза, аз се преместих в друга тема по въпроса!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Октомври 10, 2024, 09:10:58 pm ---За протокола: Жужи винаги се хвърля като Матросов на амбразурата да защитава доказаните нацисти...
--- Край на цитат ---
Доказани от Витан, Дачков и Симонян... :)
VITAN:
Абее, боклук*...
*боклук, любим израз на софийските гъзета по времето на моята казарма - да се счита за комплимент.
Ти видеото изобщо гледа ли го? И какво имаше там? Нямаше нацисти и геноцид?!
Ти не се опита да замажеш положението?!
-----
В Одессе прохожие вызвали полицию из-за мужчины, который пел песни на русском языке на Дерибасовской улице, сообщает «СТРАНА.ua».
Telegram-канал опубликовал видео, на котором мужчина поёт песню «Прогулка по Одессе».
Как утверждается, полиция «провела с ним профилактическую беседу».
Мэр Ивано-Франковска Руслан Марцинкив ранее высказал мнение, что украинизация населения должна выйти на новый, более жёсткий уровень.
https://russian.rt.com/ussr/news/1381283-odessa-pesnya-russkii-yazyk
-----
Това не е ли нацизъм? Да запееш на родният си език на улицата и да извикат полиция?
А какво е тогава?!
Дъждец вали?
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Октомври 11, 2024, 07:37:50 pm ---Абее, боклук*...
*боклук, любим израз на софийските гъзета по времето на моята казарма - да се счита за комплимент.
--- Край на цитат ---
Ами считай тогава че току-що съм ти изказал комплимент.
--- Цитат на: VITAN в Октомври 11, 2024, 07:37:50 pm ---В Одессе прохожие вызвали полицию из-за мужчины, который пел песни на русском языке на Дерибасовской улице, сообщает «СТРАНА.ua».
Telegram-канал опубликовал видео, на котором мужчина поёт песню «Прогулка по Одессе».
Как утверждается, полиция «провела с ним профилактическую беседу».
...
Това не е ли нацизъм? Да запееш на родният си език на улицата и да извикат полиция?
А какво е тогава?!
Дъждец вали?
--- Край на цитат ---
А това какво е? Дъждец вали?
Некви ватенки изпълзяли от блатата и направили "миротворчески" пропускателен пункт на територията на ДРУГА ДЪРЖАВА! После решили че гражданите на тая държава нямали право да снимат каквото си искат на СОБСТВЕНАТА си територия.
https://www.youtube.com/v/GTbpldfl-Pw
С'я ще се правиш че дъждец вали и че проблема е бил в снимането, а не в музиката пусната в колата ли? :) А кажи го, да затвърдиш мнението за себе си във всички у тоя форум :)
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Октомври 10, 2024, 09:10:58 pm ---Смешки. Това да ти кажа ли какво го свали 60-те години над СССР?
--- Край на цитат ---
Името Матиас Руст некви спомени извиква ли в главата ти? :)
Такъв цирк не се забравя... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия