Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
h2motor:
juliang, теб човек не може да те убеди, ти си повтаряш едно и също. След като 80% от частите са американски какво пречи на САЩ да направят управляеми ракети със скорост 5G, които да се движат в атмосферата, а в самата цел попадат с 12G.
Мога да ти кажа - не могат да им направят управлението, защото скороста не е проблем. И ти ми казваш че 80% от частите в това управление били американски.
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: h2motor в Октомври 12, 2024, 12:32:51 pm --- Знам повече за ВСВ война от вас, много неща са променени и прикрити.
--- Край на цитат ---
Предавам се! Знаеш повече от целият свят, камо ли от нас!
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Октомври 12, 2024, 09:20:14 am ---А москалите атакуват поредния зърновоз, излизащ от пристанищата в Одеса...
--- Край на цитат ---
Да ве, и след удара, предният път се повиши радиационният фон...
Снаряди с обеднен уран, а?!
Днес:
"Ракетный удар «Искандера» по порту в Одессе уничтожил «очень ценный груз» украинской армии, который, скорее всего, прибыл из румынского города Констанца, пишет портал Military Watch Magazine (MWM).
«Констанца остаётся основным транзитным пунктом поставки вооружений Запада на Украину, как сообщалось, в результате атаки был уничтожен очень ценный актив», — говорится в новости на сайте.
Авторы обратили внимание на то, что ракетный удар спровоцировал повторные детонации на месте разгрузки судна, в результате этого затонули два катера погранслужбы Украины..."
h2motor:
Михаил Кузмов, всъщност историята и стърчат жълтите конци с които е съшита, всеки може да се досети какво се е случило. Въпроса е дали иска ?
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Октомври 12, 2024, 05:45:20 pm ---Да ве, и след удара, предният път се повиши радиационният фон...
Снаряди с обеднен уран, а?!
--- Край на цитат ---
Яко... детонацията на снаряди с обеднен уран повишава радиационния фон :) Ша ми обясниш ли точно как се случва, или по традиция ще се изсулиш кат мокра връв?
Пращам ти още един софийски поздрав, да знаеш... :)
--- Цитат на: VITAN в Октомври 12, 2024, 05:45:20 pm ---Авторы обратили внимание на то, что ракетный удар спровоцировал повторные детонации на месте разгрузки судна, в результате этого затонули два катера погранслужбы Украины..."
--- Край на цитат ---
А да не си говорим за повторни детонации, че се сещам за два склада де още догарят... :)
--- Цитат на: h2motor в Октомври 12, 2024, 12:39:01 pm --- Мога да ти кажа - не могат да им направят управлението, защото скороста не е проблем. И ти ми казваш че 80% от частите в това управление били американски.
--- Край на цитат ---
Не могат, Монти... и Илън Мъск не може... може да приземи бустера на ракетата си но едно управление на военна ракета не може :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия