Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (14/92) > >>

Радико:
Краси приятелю вземи се спри вече. Много ниско падна със тази фанатична любов към въздържателството.

MTM:
Спокойно. Радико дава, като пример.... Че ще ни чипосат е ясно. До 10г.,,ще ни дигнат конете".
 И ракия и домати, нито пиле, нито прасе. Ще може някой да отгледа в домашни условия.
 И какво се Джендърите давате за пример. Те са забранени, дори и от майката природа.
 5,, канибала" въртят Света. И казват как да стане. Щото така им утърва.

Михаил Кузмов:
Ето това е , свободни на ужким! Това ще ни се случи, онова ще ни се случи, това пише едикъде си!  Страх от бедността! Отдавна формулиран от Наполеон Хил. Я вижте някой богат дали му пука!  Такова е положението уважаеми! Роби сте на богатите! Вие се мислете, мислете за свободни! Само привидно сте такива! Онези с парите са свободни!

krasias:

--- Цитат на: Радико в Август 07, 2019, 09:20:28 pm ---Краси приятелю вземи се спри вече. Много ниско падна със тази фанатична любов към въздържателството.

--- Край на цитат ---
Съжалявам Радико но няма от какво да се въздържам, мен глупости и извратени неща не ме привличат.

Радико:
Да извратените неща не те привличат както и мен. Но глупостта, не съм сигурен. Неприемането на висши идеали как да го разбирам. Ти жертваш свободата заради здравето и казваш че който не го прави е глупак. Левски е жертвал живота си заради тая свобода. При дедуктивен разбор на ситуацията излиза, че един от двама ви е глупак. Предполагам смяташ, че това е Левски.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия