Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Страшните неща започват да се случват.
Радико:
Краси приятелю вземи се спри вече. Много ниско падна със тази фанатична любов към въздържателството.
MTM:
Спокойно. Радико дава, като пример.... Че ще ни чипосат е ясно. До 10г.,,ще ни дигнат конете".
И ракия и домати, нито пиле, нито прасе. Ще може някой да отгледа в домашни условия.
И какво се Джендърите давате за пример. Те са забранени, дори и от майката природа.
5,, канибала" въртят Света. И казват как да стане. Щото така им утърва.
Михаил Кузмов:
Ето това е , свободни на ужким! Това ще ни се случи, онова ще ни се случи, това пише едикъде си! Страх от бедността! Отдавна формулиран от Наполеон Хил. Я вижте някой богат дали му пука! Такова е положението уважаеми! Роби сте на богатите! Вие се мислете, мислете за свободни! Само привидно сте такива! Онези с парите са свободни!
krasias:
--- Цитат на: Радико в Август 07, 2019, 09:20:28 pm ---Краси приятелю вземи се спри вече. Много ниско падна със тази фанатична любов към въздържателството.
--- Край на цитат ---
Съжалявам Радико но няма от какво да се въздържам, мен глупости и извратени неща не ме привличат.
Радико:
Да извратените неща не те привличат както и мен. Но глупостта, не съм сигурен. Неприемането на висши идеали как да го разбирам. Ти жертваш свободата заради здравето и казваш че който не го прави е глупак. Левски е жертвал живота си заради тая свобода. При дедуктивен разбор на ситуацията излиза, че един от двама ви е глупак. Предполагам смяташ, че това е Левски.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия