Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Страшните неща започват да се случват.

<< < (18/92) > >>

ndm:
Мдаа, странни неща стават, особено на пълнолуние.

--- Цитат на: x_name41 в Февруари 09, 2020, 11:24:53 pm --- Моля ако има други чули същият силен реактивен звук продължаващ няколко секунди да пишат.

--- Край на цитат ---
Веднага СЕ отзовават

--- Цитат на: montanar в Февруари 09, 2020, 11:27:27 pm ---Може да е било пръднята на господ  ::)

--- Край на цитат ---

krasias:
Или както е казал Иванчо: То и баба чува разни неща ама си пие хапчетата.

ppipilica:

--- Цитат на: x_name41 в Февруари 09, 2020, 11:24:53 pm ---здравейте, вече два пъти съм свидетел на странни необясними мистериозни звуци идващи от неизвестна посока. Първият път беше на работа, когато по време на обедна почивка чух ясен мощен звук като от реактивен самолет с неизвестен произход който продължи няколко секунди, а преди няколко месеца една сутрин чух навън същия ясно отчетлив мощен и силен звук като от реактивен самолет, източникът му отново така и не бе локализиран, още една важна подробност, и във двата случая денят беше ясен и слънчев без облаци. Във тази статия един човек е чул същия звук и също не е могъл да определи откъде идва. Моля ако има други чули същият силен реактивен звук продължаващ няколко секунди да пишат.
Ами свържи се с човеко от статията и се разберете кога сте чули "самолета" предполагам не е трудно.
И като се замисля и на мен ми се е случвало да чуя подобно нещо като съм по двора, но нали в небето все има самолети та не му обръщам много внимание, може да е нещо свързано с тях знам ли.
Може и от хапчетата да е, преди време при мен работеше един шизофреник на хапчета и инжекции, да не дава Господ, запалил панелата в Люлин, казали му гласовете дето ги чува. Иначе кротък и спокоен, ма тва май ще да е било от хапчетата, но пък как рисуваше не е истина, квото му кажеш и го рисува с моливи направо като снимка го правеше.

ето прилагам и цитат от въпросната статия:

--- Край на цитат ---

x_name41:
вижте, първо нито чувам гласове нито хапчета вземам или каквото и да било там което съществува във нечие изкривено съзнание промито от масмедиината "шлака", второ въпросният звук е чут само един два пъти а не постоянно или периодично ако е въпрос на нещо друго свързано със здравето, трето друг независим свидетел го е чул абсолютно същия звук (едва ли може да е съвпадение), може да има и други дето са го чули. Не съм тръгнал да си измислям тука и да всявам някаква параноя или незнам какво, просто казвам че съм чул ясно и отчетливо със ушите си този кратък силен звук като от реактивен самолет чиито източник беше някъде навън. Подозирам, че нещата вървят като към случая със "смехуркото" чиято лампа не светела чрез нажежаемата спирала а чрез газовия разряд вътре във колбата  :-\

п.п. за съжаление констатирам, че българският народ е с тотално промит и изкривен разсъдък на базата на данни от публичното пространство отнасящи се до коментари за статии, материали във медии и т. н.... при, което резултатът е неадекватност и некоректност във отношенията както се наблюдава и във случая.

Радико:
Екснейм нялъде наоколо около теб дали има ТЕЦ. Примерно в радиус двайсетина километра.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия