Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (21/188) > >>

Bat_Vanko:
VITAN този камък наистина е много интересен. Изглежда като поставен там... Не е вкопан в праха което означава че е там от скоро. Няма кратер - не се е забил със скорост. Няма следи да се е дотъркалял от някъде след удар на близо. Сякаш някой го е поставил там и е замел следите.

ndm:
Камъка е ясен, А ЧИ ВЕТУ като правило завой(явно налеву) е въртяло гуми, каминя СЕ е откъртил от лунния грунд, но Чинко не го е видял, иначе щеше да ни го донесе.

VITAN:
Видел го е, що буква "С" на него значи Север.
GPS-a още не е бил открит, трябват ориентири към светлото бъдеще  8)

Ако не е север, то ще да е: Coca-cola > на де е лафката да дръннат по едно студено,
че на Слънце мнооо жега  8) 8)

mind:

--- Цитат на: juliang в Септември 06, 2020, 07:39:42 pm ---Данните - комичното е че (поне доколкото на мен ми е известно) в един период НАСА е имала временен недостиг на магнитни ленти за архаичните компютри, и са пратили един стажант в архива със указанието "Отиди и донеси някакви стари ленти - колкото по-стари, толкова по-добре, защото старите данни вероятно вече са изследвани". На кутиите на лентите с маркер са били написани годините за които се отнасят данните. И стажанта е намерил наистина най-старите ленти - тези с полета и кацането на Луната, защото на никой преди него не би му хрумнало да ги изтрие ... момчето просто не е знаело какво има там. Донесло е най-старите ленти, и компютърджиите просто са презаписали върху тях някакви данни...                                                                                         

--- Край на цитат ---

Нищо комично не виждам, дори се учудвам че вярвате на подобни тъпотии...
Стажантът, как да е... Ама аз, като лапе с 3 мозъчни клетки съм проверявал какво има на касетките преди да ги изтрия. Що за йерархия имат тия в НАСА, след като стажанти ровят в архива, а компютърджии бършат видео без да се допитат на по-високо ниво?

--- Цитат на: juliang в Септември 06, 2020, 07:39:42 pm ---Дори и да има някакви архиви... вече почти не са останали устройства, които могат да четат старите магнитни ленти. Вероятно в някой музей има единични бройки но ... кой ще седне тепърва да преравя хиляди стари полуразпадщи се ленти за да види какво има там? Какъв е смисъла?

--- Край на цитат ---

И тука дрън-дрън...
По тази логика и записи от ВСВ нямаше да има, да не кажа и от ПСВ.
Но тук говорим за СВЕТОВНО СЪБИТИЕ!!! Че то има мачове и игрални филми от 30-те. Тях с какво са ги обработвали? Техните ленти не са ли били полуразпадащи?

И въпросът не е, някой пак да ходи на луната. Въпросът е че няма технология, която да преодолее ниска околоземна орбита. Поне това са коментарите от интервюираните, особено на оная мома от 1:50".

mind:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Септември 06, 2020, 08:25:44 pm ---VITAN този камък наистина е много интересен.

--- Край на цитат ---

Интересен е, да.
А твърде сложната технология днес, през 60-те е мъкнала никому ненужните калници в космоса  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия