Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (25/188) > >>

ndm:
Аа mind така няма да СЕ разберем. Юрий Гагарин когда сказал "поехали" и той ли е бил на снимачната площадка а?

montanar:
mind
Аз поне не защищавам ничия кауза а изхождам от фактите - най малко ако беше скалъпено както ти си мислиш мислиш ли че няма да са били разобличени от преките им конкуренти в онова време?
Относно калника и техническата документация.
На практика техническата документация не им трябват особено защото са доста добре запознати с техниката - подготовката е била достатъчно добра ......
А калника е бил изключително важен за ползването на ПСто защото е решавал основен проблем - Вижда се колко са омазани с тая прах - а ако се загледаш по записите се вижда и колко е летлива - и при евентуално движение без калници е опасно поради ред причини Също и самата мрежеста конструкция на колелото е склонна да вдига много повече прах от нормално колело.
Заснемането на операциите е важно защото умниците от земята трябва да знаят всичко.
Относно спокойствието на астронафтите - всъщност през 90% от времето са били леко дрогирани особено при важните етапи от мисиите ......... (документирано е черно на бяло)

mind:

--- Цитат на: montanar в Септември 14, 2020, 11:57:17 pm ---изхождам от фактите

--- Край на цитат ---

Не виждам да изхождате от фактите.
Върнете се обратно на снимката и ми кажете това на калника какво е и от къде се взе?
Кашон не е, нито роман на МаркТвен. Тоалетна хартия - също.
Аз виждам лист с чертеж. Него лунният вятър ли го довлече от някъде?

montanar:
Всъщност това са лунни карти :)
https://airandspace.si.edu/stories/editorial/duct-tape-auto-repair-moon

VITAN:

--- Цитат на: montanar в Септември 14, 2020, 11:57:17 pm ---Вижда се колко са омазани с тая прах - а ако се загледаш по записите се вижда и колко е летлива - и при евентуално движение без калници е опасно поради ред причини...
--- Край на цитат ---
Да не се подхлъзнат и да се бутурясат челно в насрещното движение  8)
Тая летливост, дали няма връзка със земна вода?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия