Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
krasias:
--- Цитат на: Ksurnev в Септември 15, 2020, 11:44:03 am ---Мнооого яко, 73 година си лепях лентите на Унитрата с тиксо Максел, така че.... си го написал за да го напишеш.
Ша стане като оня мохабет - Я гоисин фелдфебел съм неграмотан, те ти "го", па пиши.
--- Край на цитат ---
Аха а 73 година да си виждал автоматична пералня за вграждане а съдомиялна а санитарен силикон...
VITAN:
--- Цитат на: dmitarp в Септември 15, 2020, 11:11:17 am ---Тези снимки са от 2015, колко по нови искаш.
--- Край на цитат ---
В смисъл с достатъчна разделителна способност. Тук трябва да гадаеш - е ли е, или не е....
montanar:
Мммммда - мракбесието е нелечимо :)
Такива като Витко и да им хакнеш ракета отзад и да ги пратиш да проверят на място пак ш се съмняват ......
// историята помни един такъв мракобес де си направи ракета с помощ на други мракобеси и загина .....//
Ksurnev:
--- Цитат на: krasias в Септември 15, 2020, 01:01:19 pm --- Аха а 73 година да си виждал автоматична пералня за вграждане а съдомиялна а санитарен силикон...
--- Край на цитат ---
ОоооПппп...
А да си виждал трудно мислещ: Имаш огледало.
Основни данни за Луната
Средно разстояние до Луната 384 000 km
Разстояние до Луната в перигея 363 300 km
Разстояние до Луната в апогея 405 500 km
Средна орбитална скорост 2,38 kms-1
Орбитален период 27,32 d
Синодичен период 29,53d
Диаметър 3476 km
Маса 7.1022kg » 0,0123MЕ
Средна плътност 3340 kg m-3
Гравитационно ускорение 0,166gЕ
Средна орбитална скорост 2,38 kms-1
Средна дневна температура +130 °C
Средна нощна температура -180 °C
На тези температури кво тиксо....
А да си стрелял с кремъклийка, или не знаеш какво да пишеш като те засърби клавиатурата?
EDM electronics:
Мен ме озадачава и факта, че американците са имали ракета да отиде до луната и да се върне, а нямат ракета да отиде до орбиталната станция, ами ползват руски /двигатели/. Що за противоречие?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия