Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
tobo1:
ЕДМ, как живееш с толкова злоба в себе си?
Все съм виждал злобни хора, ама твоето надминава всичко.
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 21, 2020, 08:44:05 am ---
Остава да се появи и plsoft, да разкаже пак някоя интересна история за дърт комунист, настоящ капиталист, как злобно тормози хората и как много прилича на мен. ;D
--- Край на цитат ---
За историйката по късно, че сега имам работа! :)
А за това дали описваните образи приличат на теб! Не, не приличат, не те познавам! По начина по който пишеш мога да гадая, че си просто палячо, пред другите дребни тирани с който е опаяженина татковината!? Не се превъзнасяй, не си достигнал нивото на злост и безжалостност на което действат тези провокатори и манипулатори на народа!? Все пак те имат 45 годишен стаж! Има още да учиш и то доста!!! ;D
ndm:
tobo1, това обикновено СЕ случва(личен опит), когато отидеш на н’якъв гьол, влезеш със сапунерката навътре, гледаш през сонара и потриваш ръце опасан с месини всякакво фи. Но по едно време като неще, неще, че вземе та спре. Е кво прайм тогава? Връщаме СЕ и бой, бой по кучето…..
Аtos:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EDM electronics:
--- Цитат на: tobo1 в Октомври 21, 2020, 12:10:33 pm ---ЕДМ, как живееш с толкова злоба в себе си?
Все съм виждал злобни хора, ама твоето надминава всичко.
--- Край на цитат ---
tobo1 ,много крайно, много злостно изказване.
Наричаш самоиронията ми злоба?
А злобния си ти. Това не ти е за първи път да ме определяш така злобно. Първо бях убиец на животни, после червена буржоазия, всичко ми било западно, все изказвания на предположения, сега и това. После се оказа, че си грешал...преднамерен...
Дори нямаш елементарно чувство за хумор. Все си краен, кисел и сериозен, трепериш като пишеш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия