montanar, руснаците винаги са били едни гърди напред. Те предварително не говорят, винаги пред свършен факт. Ми то до преди няколко месеца пътуваха с руски ракети и двигатели, за какво изоставане въобще говориш? Няколко месеца ли изостанаха?
А за чудесата дето ги търсиш, те са пред очите ти, ама ти не ги виждаш, аз да ти ги покажа:
Руснаците са 3 пъти по-малко население и с 10 пъти по-малък бюджет. Е с тия параметри правят чудеса, да са на световно ниво в космоса. Ако янките работиха с тия параметри и ако не бяха чуждестранните специалисти, щяха да са трета глуха. Нали знаеш, САЩ не е национална държава, а съставена от емигранти, такива са и специалистите там. Обран е каймакът на света. Иначе питай един американец от улицата, дали може да чете и пише и къде се намира Европа, ако ти каже, ела ми се обади...Там вече трудно ще срещнеш нормален човек, 70% са на антидепресанти от щастлив живот. Не гледай как е в Германия, в Европа нещата са по-различни.
Русия не може да си позволи изоставен в космоса, защото всичко, което се прави за там е с 99% военни цели и само 1% цивилни. Ако се допусне превес, се нарушава стратегическия баланс и се обезсмислят ядрените оръжия. Нагледал си се и ти на Холивудски екшъни...