Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
montanar:
EDM electronics по-спокойно де - аз казах само факти ти зацепи при военните :)
Живот и здраве дано има здрава конкуренция в мирния космос..... ясно е че имат козове и двете страни в военните области но това не ни грее особено нормалните люде.
EDM electronics:
Ами то като се говори за космос, само по телевизора се разбира за цивилни, реално е 99% военни цели. Хилядите спътници на Мъск също са за военни цели, само за наивници е бързия Интернет. Но руснаците не изостават и в това. Подготвят също да изстрелят хиляди малки спътници и затова е тоя ядрен буксир, който Витан показва.
Американците искат да командват целия свят и единствената в света сила, казвам единствената, която може да им се противопостави е Русия. Някой може ли да посочи друга такава държава, не? Само за това заслужават уважение. Бедни, под постоянни санкции, провокации, измислени скандали за отравяния, за допинги, но руснака се държи. Всички други държави са превзети от САЩ или ако не са, не е проблем със сила да го направят.
montanar:
Абсолютно съм съгласен - тая война не е спирала и че има двойно назначение хардуера е ясно - че даже и тракторите си имат това назначение. и за съжаление това не прави света по-добър.
Тайничко се надявам да дойдат зелените (ама верно да дойдат) белким тогава това човечество да се обедини, щото каквито сме сега ш има да се изяждаме докато не се изядем напълно.
EDM electronics:
Аз много бих се радвал да няма напрежение между САЩ и Русия, а да имат отношения примерно, като САЩ-Германия или Франция, но както е казал Сталин преди да умре: Не ми се мисли как ще опазите тая огромна територия от англосаксите. Знаете от историята и Наполеон и Хитлер какво са искали /поляците също/, същото искат и САЩ. Излъгаха руснаците в края на студената война, че уж "заедно" ще управляват света и руснаците бяха наивни, сложиха и два президента - единия предател, другия долен пияница, които ги върнаха в първо отделение. Целта им беше да превърнат Русия в суровинен придатък и тя такава беше докато не дойде Путин на власт, който освен че им отряза крана на суровините, които изтичаха чрез офшорни фирми, ги изненада с модерно въоръжение, защото всичко се работеше много тайно, иначе американците да бяха спретнали няколко майдана на Червения площад.
Мир няма да има, играта е на който оцелее и с всички средства.
Няма изгледи света да се промени. Патаклама в големи мащаби няма да има, защото американците знаят, че руснака играе ва-банк, т.е. няма да има победител. Голяма война може да има САМО ТОГАВА, когато се наруши стратегическия баланс. Путин не един път е говорил за това.
Забравих, да го кажа с две думи: Путин им бръкна в гъза на англосаксите!
plcsoft:
Рашките толкова са развити че, един телефон като хората не могат да произведат за народна употреба, да не говорим за по-сложни изделия като компютри, роботи и др технологии който се употребяват по-света, иначе много загрижени за хората. Та и воената им техника е на туй дередже. а иначе щели до Марс да летят....... :o
Казано е- каквато ти е жизнената среда такова ти е и самосъзнанието!!! 90% от руснаците се раждат в кочина, живеят живота си в кочина и накрая умират в кочина! За какъв прогрес да говорим! За какво са им на такива военни технологии и необятни природни ресурси че и за промишленост претендират, само за да си чешат величавото Его ли!
Вижте ме, аз великият руснак, как живея в дървени къщи от 16-17век пълна с дървояди и кал до шия!? Много са ми интересни тези който ги защитават, явно руската средновековна кочина им харесва!?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия