Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (5/188) > >>

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Април 24, 2020, 10:51:27 pm ---А американците какво да ги мотивира???
--- Край на цитат ---
Какво да ти кажа, не си особено в час.
1. Може да ги мотивира това: https://usdebtclock.org/
(с цел да не се изпозастрелят след като този балон ИЗТРЕЩИ !)
2. USA от 50 година насам винаги са имали идеята да командват целият свят.
3. От Путин насам руснаците винаги са имали идеята да не допуснат това...

П.п. Руснаците нямат за цел да настигат САЩ. Материално доволствие и комфорт всеки иска, но до там.
А и няма нужда да настигаш някого, след като той бяга срещу теб. 26 000 000 безработни към момента! Huh?

Радико:

--- Цитат ---   USA от 50 година насам винаги са имали идеята да командват целият свят.
--- Край на цитат ---
Аха така е ако трябва да сме по точни от 50 г. Са я постигнали.

--- Цитат --- От Путин насам руснаците винаги са имали идеята да не допуснат това 
--- Край на цитат ---
Малка грешчица. Трябва да замениш думата "идеята" със "мечтата"

Altium:
Аз не успях да разбера в крайна сметка, кой "командва" целия свят? :) Не е ли бог или извънземните...?

Аtos:
Отговорът няма да ти хареса. Дори няма да го приемеш на сериозно, затова по-добре не питай  ;)

svetlio760:
Според мен окепазяват всичко нарочно. Подготвят ни за короната. Ще мрем, яко ще мрем!😁Започнаха от Стар Уарс, продължиха с Хищника, сега ще изтрещи и Матрицата. За Аватар съм фифти фифти, а с Терминаторите бавно вървяха назад до момента в който решиха да направят шедьовър с жени и един скопен терминатор. Везирам последния епизод, който прокара идеята за силните жени и лошите мъже, но беше як! Мноо як!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия