Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (46/188) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: технократ в Декември 14, 2020, 03:47:58 pm ---Дядо ти е бил на една две ракийки, като ти е разправял такива истории  ;D

--- Край на цитат ---

;D А дано! По-важното е да не се повтарят тези 20-30 милиона избити по-концлагери и Гулаци! ;)

plcsoft:

--- Цитат на: технократ в Декември 14, 2020, 03:57:01 pm ---Ти просто си ксенофобо русофоб, ненавиждащ всичко руско, аз не съм им фен, но пък виждам нещата в тази насока по далеч от теб.  ;D

--- Край на цитат ---

Не си разбрал правилно! Аз съм човек който не може да мрази, пък и да мразиш е енергийно неизгодно за тялото за духа! Но не съм и им фен!? Като някой другари!? А за ксенофобията си в още по-голяма грешка! Но това си е твое мнение!? Ти виждаш твоята реалност, а аз виждам моята, не сме ясновидци за да си човъркаме в мозъците и да синхронизираме реалности :). Ок!

merlinbg:

--- Цитат на: plcsoft в Декември 14, 2020, 04:00:40 pm --- ;D А дано! По-важното е да не се повтарят тези 20-30 милиона избити по-концлагери и Гулаци! ;)

--- Край на цитат ---

Къде ги видя толкова жертви на Гулаг??? Те за Втората световна имат почти толкова загуби. Аман от измислени глупости. Вземи прочети още веднъж, какво е написал Атос и помисли върху думите му. Само с хейт не става, а ние по-добре да си гледаме наща кочина, защото по нашите села хората още са в 19 век (тия, които не са умрели още де). Имаме само 4 града в които нешата са горе-долу наред (София, Пловдив, Варна и Бургас) по другите места е по зле и от Русия. Погледни какво се слочва в последните години със здравеопазването и образованието, с полицията (по селата пребиват пенсионери за по 60-70 лв.). Гледай и някое клипче на "Стопхам Мск" и сравнявай София и Москва... аз там не видях кола под 30 000 лв. Тук колко хора могат да си го позволят???

VITAN:

--- Цитат на: plcsoft в Декември 14, 2020, 04:00:40 pm --- ;D А дано! По-важното е да не се повтарят тези 20-30 милиона избити по-концлагери и Гулаци! ;)

--- Край на цитат ---
Понеже аз съм автор на темата, ще си позволя лирическо отклонение.

Абе на теб Аллах не ти ли забранява да лъжеш?!
"20-30 милиона избити по-концлагери и Гулаци!...."
Това е в западната пропаганда.
Ако видиш вече многократно проверената руска статистика/история, там ще видиш по тая тема съвсем различни доказателства.

Иии....и тия вагони, да не си от кримските татари, които Сталин е изселвал,
заради това, че се борели с армията, дори, когато немците били изтласкани от Крим?

През турско не знам руснаци да са возили турски пленници с вагони.
Железницата Русе-Варна: турският гарнизон във Варна даже през руско-турската война не е барнат за военни действия.
Щем да ни разкажеш малко басни.

plcsoft:
Битане нямам намерение да си разказвам историята на рода, особенно в този сайт! Пък и тебе какво те интересува, поствай си STAR WARS рашън продакшън и се кефи. ;)
Просто споменах на Атос-чо че, за да пиша така си има причини!? Нищо повече!
А за басните когато имам време.
Айде, лека вечер от мен!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия