Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
Аtos:
plcsoft, още една такава проява на снизходително-неуважително отношение към модератор, ще ти предизвика светкавичен бан, без обяснения!
Считай го за официално предупреждение!
Не смятам, че с нещо съм предизвикал подобна реакция от твоя страна - различията във възгледите нямат нищо общо!!!
Не държим непременно да си споделяш родовата история, щом не искаш, но помисли само?
Смяташ ли, че е възможно да си обективен, ако наистина има потърпевши в рода ти по този въпрос?
Наистина ли мислиш, че преценката ти е безпристрастна и изводите ти - обективни?
технократ:
--- Цитат на: plcsoft в Декември 14, 2020, 04:08:10 pm ---Не си разбрал правилно! Аз съм човек който не може да мрази, пък и да мразиш е енергийно неизгодно за тялото за духа! Но не съм и им фен!? Като някой другари!? А за ксенофобията си в още по-голяма грешка! Но това си е твое мнение!? Ти виждаш твоята реалност, а аз виждам моята, не сме ясновидци за да си човъркаме в мозъците и да синхронизираме реалности :). Ок!
--- Край на цитат ---
То си личи какъв си, фашист си ;D
технократ:
--- Цитат на: plcsoft в Декември 14, 2020, 06:38:02 pm ---Битане нямам намерение да си разказвам историята на рода, особенно в този сайт! Пък и тебе какво те интересува, поствай си STAR WARS рашън продакшън и се кефи. ;)
Просто споменах на Атос-чо че, за да пиша така си има причини!? Нищо повече!
А за басните когато имам време.
Айде, лека вечер от мен!!!
--- Край на цитат ---
Басни съченяваш ;D
технократ:
--- Цитат на: plcsoft в Декември 14, 2020, 04:00:40 pm --- ;D А дано! По-важното е да не се повтарят тези 20-30 милиона избити по-концлагери и Гулаци! ;)
--- Край на цитат ---
Измислени цифри от теб, щото си русофоб ;D Фобията и филията са признак за неуравновесеност в преценкте. ;D
svetlio760:
Тея дето извършват геноцидите и избиват четирицифрени числа хора са едни и същи- едни елити дето бяха фашисти, комунисти, демократи, сега са сатанисти. Да спорите за неща, които не сте видели, нито проверили, че да знаете откъде идват е....хм.! Молете се Тръмп да спечели, че я в кви лайна плува света заради тях!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия