Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (48/188) > >>

технократ:

--- Цитат на: svetlio760 в Декември 14, 2020, 07:59:14 pm ---Тея дето извършват геноцидите и избиват четирицифрени числа хора са едни и същи- едни елити дето бяха фашисти, комунисти, демократи, сега са сатанисти. Да спорите за неща, които не сте видели, нито проверили, че да знаете откъде идват е....хм.! Молете се Тръмп да спечели, че я в кви лайна плува света заради тях!

--- Край на цитат ---

Избиването на хора от хора не е от идеологии на хора, заради техните  идеологии, пари, власт , себепюбие, фанатизъм и каквото щеш. Избиването е заради  надмощието, а то е всичко на този свят, надмощие и власт, от което следват и парите и авторитет и т.н

EDM electronics:
Колеги, моля вече да се придържате към заглавията на темите.
Дербито фили-фоби привърши.

plcsoft:
Да отговоря отзад на пред.
--- Цитат на: Аtos в Декември 14, 2020, 07:11:12 pm ---plcsoft, още една такава проява на снизходително-неуважително отношение към модератор, ще ти предизвика светкавичен бан, без обяснения!
Считай го за официално предупреждение!

--- Край на цитат ---

както си решиш Атосе, ако искаш още сега. Ще си го преместя в другият крачол. ;)

--- Цитат на: Аtos в Декември 14, 2020, 07:11:12 pm ---Не смятам, че с нещо съм предизвикал подобна реакция от твоя страна - различията във възгледите нямат нищо общо!!!

--- Край на цитат ---

Напротив, предизвика го, защото като моделатор не си безпристрастен. Но аз не те виня, и ти трябва да се храниш. :D

--- Цитат на: Аtos в Декември 14, 2020, 07:11:12 pm ---Не държим непременно да си споделяш родовата история, щом не искаш, но помисли само?
Смяташ ли, че е възможно да си обективен, ако наистина има потърпевши в рода ти по този въпрос?
Наистина ли мислиш, че преценката ти е безпристрастна и изводите ти - обективни?

--- Край на цитат ---

На въпросите ти ще отговоря с въпрос!
За тебе кое е по-обективно:-
Мъртвата история родена в приумиците на някой "книжен плъх" който цял живот е бил на държавна хранилка и е писал книжките си от уютното местенце с чаша кафе в ръка като е правил каквото му наредят шефовете за едното коматче хляб, но история запаметена в хартиените бумаги на системата и разпалвана от фантазиите на разнородната и малоумна публика.
Или живата история изказана от хората който лично са изстрадали унижението, безчовечността и надвисналата над главите им смърт когато са гледали как ги изхвърлят като кучета от вековните им хабитати, под музиката на свистящите куршуми и виждаш болката, страха в очите като усещаш отчаянието, безкрайната мъка сковала душите им!?
Ти коя обективност би избрал, ако си на моето място?

VITAN:

--- Цитат на: plcsoft в Декември 15, 2020, 09:18:09 am ---.....Но аз не те виня, и ти трябва да се храниш. :D ....
--- Край на цитат ---
Прораб Василий настолько хорошо владеет интонацией, что фразой «Твою мать!» может и поругать, и похвалить, и поздороваться, и даже выразить соболезнование. :D

--- Цитат на: plcsoft в Декември 15, 2020, 09:18:09 am ---Мъртвата история родена в приумиците на някой "книжен плъх" който цял живот е бил на държавна хранилка и е писал книжките си от уютното местенце с чаша кафе в ръка като е правил каквото му наредят шефовете за едното коматче хляб.....
--- Край на цитат ---
Пример: някакъв англосаксонски плъх измисли алгоритъм, по който изчисли, че Червената армия е изнасилила 2000000 германки.
1. От данните за 1 родилен дом в Германия за 1 ден.
2. Не, че е нямало изнасилвания, но:
- За руснака изнасилване и мародерство = военен трибунал = публичен разстрел.
- За немеца в много, много пъти повече от това = нищо.
- Около 20 000 000 цивилни жертви на СССР изобщо не се броят, що са скот за изтребление.
3. Официално "алгоритъма" на тия изчисления е опроверган, но кухите лейки по цял свят са го взели на въоръжение.
Особено поляци и турци - като най-върли русофоби.
Що и 2-те нации са можели да станат свръхимперии, но са се натъкнали на едни руснаци во време оно.

EDM electronics:
plcsoft, мисля, че прекаляваш.
Вземи си сложи сам бан, защото си безполезен за форума. Не помня да си дискутирал някакъв технически въпрос, а целта тук е всеки да научи нещо от другия, да се споделя опит, да се дават идеи.

Не си само ти русофоба тук, но другите за разлика от теб участват активно по техническите теми и дават своя принос.
Аз съм от българския етнос, бледолик съм - на снимката ми в ника е видно, макар и да е черно-бяла, произхождам от бялата нордическа раса, не съм от "боята", чийто основни представители са славянските народи. Всички славянски народи чувствам за братя, защото съм славянист. Не търпя обиди към братските народи, защото именно те са ни освободили от турско робство, иначе щеше да има безброй Баташки кланета до тоталното изчезване на и без това малката ни нация.
Anlıyor musun?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия