Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
VITAN:
Срочно! В Ядерном центре России готовы к запуску рукотворного Солнца!!
( т.е. термоядрен синтез )
https://www.youtube.com/v/IkLkSYFySMw
Аtos:
Хм, много странно, това потвърждава сякаш думите на оня бай Мильо от препратките на Христо - че само руснаците разполагат засега с такова изкуствено плазмено ядро, но е статично (неуправляемо).
VITAN:
--- Цитат на: Аtos в Декември 17, 2020, 06:22:40 pm ---...само руснаците разполагат засега с такова изкуствено плазмено ядро, но е статично (неуправляемо).
--- Край на цитат ---
Пуканки, биричка, малко търпение.
Страхувам се, че по-малко от поисканите от Радико, черният отмъстител,
който щеше да показва СЕ, да ни разкрие СЕ, па даже и неработещ модел.
Както казах: пуканки, биричка, запазил съм ви места за 1-вият ред 8)
EDM electronics:
Още преди 7-8 г. имаше информация за немско плазмено ядро, което ще замени бъдещите атомни централи. Вероятно и това е една от причините да се откажат от рано от атомната енергетика. Но помня в една статия казаха, че чак 2035 г. щели да имат готова централа и нещата утихнаха.
Но като цяло руснаците са около 20-30 г. напред в ядрената енерегетика от американците, от останалите няколко века. Безспорни лидери в много ядрени съвременни технологии.
А тоя бай Миле не знам що му вярвате. Според мен тоя човек го хапят мухите. Аз бих направил много по-точни предсказания за бъдещето, без да имам претенции на екстрасензорен и без да пътувам за 9 сек. до съседни галактики с телепорт, като него. :)
Аtos:
Не съм казал, че му вярвам безпрекословно, просто съпоставям информация.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия