Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (52/188) > >>

технократ:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 17, 2020, 10:20:06 pm ---Това с плазменото ядро или топка, руснаците имат военна разработка на оръжие с кълбовидна мълния още от 80 г. на миналия век, но доколкото ми е известно е ударило на камък. Зависело много от метеорологичните условия, като лазерните оръжия.

Нашият Кирил Чуканов се е занимавал с кълбовидните мълнии именно в СССР. От там научава технологията, дори за правене на ток и после като емигрира в Канада преоткрива топлата вода.

По негови обяснения кълбовидната мълния е плазма, чийто състав е един огромен атом. Вътре ядро от протони и неутрони, вън електронна обвивка, но само един "атом".

--- Край на цитат ---

Интересно, тогава атомното ядро трябва да е с размер на пинг понг топка, а такова нещо от науката не е откривано. Чуканов отдавна го изгониха от Канада заради шарлатания. ;D

технократ:

--- Цитат на: GreenHulk в Декември 18, 2020, 08:11:17 pm ---На този пич дали не му плащат да ръси пропаганда:))))

--- Край на цитат ---

Този е някъв чифут, навярно от руските ешкинази. Хитлер отдавна да беше им е.......ал мамата. ;D

VITAN:
Ей, пустите му кравари (каубои) - първо стрелят, после гледат. Ако изобщо гледат!!!

За недебилите, започва сканиране на Луната за кухини, вода и полезни изкопаеми.
Руснаците с 450 kW енергия ще "дълбаят" на няколко километра надолу!

Any questions!? Sorusu olan!?

juliang:
Чакай първо да видим първо дали "Ангара"-та става за нещо, щото с друго не знам как ще стигнат до Луната, камо ли пък да проучват и копаят...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Декември 19, 2020, 08:57:20 am ---Чакай първо да видим първо дали "Ангара"-та става за нещо, щото с друго не знам как ще стигнат до Луната, камо ли пък да проучват и копаят...
--- Край на цитат ---
На първо и второ четене - става. Колко ще ти трябват? 10?

Радико поиска няколко дена - дадох му 10. Не, че нещо ни е дал да видим....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия