Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (55/188) > >>

VITAN:
М'да ве, дойче юбер алес! Упс, янки юбер!
Венсеремос!

А, да ме светнеш, чий е най-мощният ракетен двигател? Който се произвежда в момента?
Чиято технология "не е изгубена".
На тема военни ракети няма да те барам, там едни Минитмънти от време оно... (70-те). За Пейтриът, де атакуват сами себе си - ич биля!

Не ми отговаряй де, забравяме. Ако може. Please. Чакаме светлото бъдеще на Марс!

Аtos:
Мдааа, Юлиане, от тези две снимки и аз вече се убедих - няма разлика, да де, един "цилиндър" там около 10 метра...к'во толкоз...
Но...важни са картинките, то по тях всичко се вижда... ;D

Пък и то с колите - същата работа - преди 4 колела и купе, сега - пак...никаква разлика.

Това:

Или това :

Все тая...

Радико:
https://www.24chasa.bg/novini/article/9336893 
Коментарите ще ги спестя като никога до сега. Оставям ги за Витан.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Декември 21, 2020, 07:37:27 pm ---Коментарите ще ги спестя като никога до сега. Оставям ги за Витан.
--- Край на цитат ---
Всичко, което е отлично постижение в електрониката, американците засекретяват - т.е. не се продава на тия, които не им лижат...

Как да си купиш такова?
Е'м лесно.
Някой фрeнд им се обажда на място и им казва:
- Искам това и това.
Те казват:
- Сакън! Не мой!
Фрeнда:
- Е те чайниците продават такова, ама менте!
Они:
- Аа.а...е! Тяхна леля! Аре, от нас да мине. Колко искаш?

Аtos:
За Витан не знам, но аз бих коментирал...

"опити за придобиване и реекспорт на американски продукти за дейности в разрез с интересите на националната сигурност и външната политика на САЩ"

Как, мамка му, се закупуват изобщо подобни продукти тогава? Значи - секретни технологии се продават така свободно наляво и надясно?
Как се "контролира износът им от държавата", след като е допуснат изобщо какъвто и да е износ? Как изобщо се позволява закупуването на  "толкова стратегически значими" чипове? И какво значение има дали ще ги изнесеш за България или за Бахрейн? А защо не и за Кувейт? Всъщност...може да ги прекараш и през 10 държави, докато им се загубят следите, това и на малко дете е ясно!
Ако нещо е държавна тайна - просто не го продаваш, ама на никого!

Доста намирисва тази афера...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия