Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (58/188) > >>

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 21, 2020, 09:38:34 pm ---...Казват на България няма да строите Южен поток и въпреки, че това казване е в разрез с нашите интереси, ние са съгласяваме защото е в синхрон с техните....
--- Край на цитат ---
Няма да те разбере.
Страда от стокхолмски синдром   ??? :-\

Аtos:
Радико, хайде да разгледаме това (че не знам кой преди време ме обвиняваше в софистика):

--- Цитат на: Аtos в Декември 21, 2020, 08:55:59 pm ---Радико, за кражба не става дума тук!
Става дума за съвсем легална покупка ...

--- Край на цитат ---

И това:

--- Цитат на: Радико в Декември 21, 2020, 09:25:06 pm ---Атос по тази твоята логика купувача като си купи 100 кила кокаин и може да си го завре ако ще.... Да ама какво става ако те хванат дори и със грамове кока. Същото е

--- Край на цитат ---

Хайде, купи 100 кила кокаин легално!

--- Цитат на: Радико в Декември 21, 2020, 09:25:06 pm ---Дори и грамофонните плочи се продават във такъв условен режим.

--- Край на цитат ---
Значи...ако аз си купя грамофонна плоча и реша после да ти я подаря/продам, да не вземат да ме арестуват, бре?

Значи...те не са обвинени в нарушаването на някакъв съпътстващ продажбата договор, а просто в...износ?
Ако е имало такъв договор, едва ли биха си сложили главата в торбата, явно нарушавайки го!
По тази логика, ако не са знаели (примерно), че съответните "интегралки" са от толкова стратегическо значение за САЩ? Придобили са ги законно и си ги продават - пак законно!
Това, че САЩ не са си опекли питката и имат пропуски от юридически характер, не е основание за повдигане на обвинение!
Ма...много са нахални тези американци, бе!!!
Защо не са им отказали да им ги продадат? Ако ти утре си купиш от САЩ пералня, после решиш да се пренесеш с покъщнината си в България/Италия/Турция/Русия...пък те вземат, че те окошарят, щото, видиш ли, в пералнята има някакъв чип, който, при определени условия може да управлява балистични ракети...тогава?

То е същото, както когато предявиха претенции към Путин - руските хакери помогнали на Тръмп...?
Да, но Путин им го на...пути, нали?
Щото - САЩ няма споразумение за подобни случаи с Русия, човекът им го каза - "Те (хакерите) не са нарушили закона на Русия с нищо, ние с вас не сме сключвали подобно споразумение! Ако искате - заповядайте, ще го обсъдим и подпишем!"

Супер нагло е от американска страна да имат претенции, че някой, някъде по света нарушавал техните закони, че и да искат екстрадирането му в САЩ, та да му раздадат правосъдие там...това е малко по-различно от разглеждания случай, но връзката е явна, макар и косвена!

Радико:
Ами не ги обичаш защото им завиждаш. А докато им завиждаш няма да ги стигнеш. Това последното е по скоро за съветските ръководители дето още сатрапстват в Русия. И подтикват по един или друг начин такива като теб и Витан да плюят срещу американците за да си викат горките мужици е те вижте че и там е зле като тук такава ни е съдбата.  За някои това са директни доходи за други е чрез осигуряване на известни бизнес преференции през партиини централи, във всички случай това са си Юдейски 40 сребърника.
А относно въпроса на Витан. Да погледне картинките по долу.

krasias:
EDM electronics, малко факти за язовир Студена, започнат е от руснаците но поради лош проект се отказват. Тогава идват германците и почват стената малко по надолу, проекта е уникален една от най здравите стени, куха е с контрафорсти. Такава стена има само още една в Белгия. Във ВЕЦа генераторите и турбините са български ама точно копие на Сименс, само нямат кожуси като оригиналните и вдигат доста шум, за разлика от тези на Сименс.

EDM electronics:
Радико, това със завиждането беше много тъпо, като 90% от всичките ти изказвания. Живея в абсолютен рахатлък, ще взема да им завиждам на американците, щото от сутрин до вечер се трепели да работят, да се налапат с ГМО, като се върнат. Нека аз да си хапвам натурални продукти и да имам бол свободно време, пък те и такива като теб да робуват от сутрин до вечер за 1-2 гроша.

И като показваш тоя трактор от преди 70 г. и го сравняваш със съвременен, кой шматарок убеди с простотията си?
Ти наясно ли си колко роботизирани руски селскостопански машини се произвеждат в Русия, ами само дори вземи в един Беларус?
Няма да ти уЙдисвам на тъпотиите, да ти ги ровя. Бъхти се там за робовладелеца ти в Германия, а нека аз тук да си чеша пъпа... :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия