Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
STAR WARS
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Април 25, 2021, 10:00:39 pm ---И още - а да видим колко десетилетия ще отнеме завършването на това, дет са го започнали... ако изобщо се завърши. Щот парите дет прибираха за полети на чужбинци рязко почнаха да секват...
--- Край на цитат ---
Ако такава нация в 21 век има проблем с парите, то проблема е в "задмониторното устройство".
И то пари, които се изкарват, а не се рисуват според балъците, желаещи да ги колекционират.
-
https://www.youtube.com/v/96NKyspYVf4
tobo1:
Витане, ходил ли си в Русия, или в СССР?
VITAN:
Естествено.
Навремето, едни западенци от Украйна на нашето море се опитваха да ми обяснят, че в Москва живеят само някакви "руснаци", разбирай само азиати с дръпнати очи.
И се опитваха да бъдат уникално убедителни.
Ако и ти ще ми го играеш прозападен трол, ще те пратя там, където и не предполагаш...
Не разводнявай темата, а си отвори своя (ако ти разрешат де)!
tobo1:
Нямах предвид това, но след като тръгна да говориш какви живеят в Москва, преди 2 години говорих на морето с един от главните руски ченгета там. По негови думи, руснаците са малцинство в Москва. Негови думи, а не мои. Ченге през което минават почти вс. пари за южното черноморие, културен човек, а не мутра.
Исках друго да те питам, но няма да ти разводнявам темата.
VITAN:
--- Цитат на: tobo1 в Април 25, 2021, 11:33:33 pm ---По негови думи, руснаците са малцинство в Москва.
--- Край на цитат ---
1. Това е толкова вярно, колкото е вярно, че в София повечето са селяни.
2. Тия западенци (от Львов) искаха да ми обяснят, че руснаците са наследници на Великата орда и са типични азиати с дръпнати очи.
3. Питай каквото си искаш, но в съответната нишка. Тази е за друго.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия