Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (94/188) > >>

Радико:
Витане мисля, че си достаттчно възрастен за да помниш добре "войната в залива" вярно преди около 30 години беше ама се помни. Та една от воюващите страни беше въоръжена с най модерните и най възхвалявани за онова време стветски танкове Т72. И какво се случи?  Припомни ми, да видиме дали помниме едни и същи неща моля!

EDM electronics:
Аз ще ти припомня:
Бяха купени иракските генерали и се предадоха без бой. Избяга началството и войската не знаеше какво да прави. Беше работено предварително с опозицията на Садам Хюсеин. Всичко беше подготвено барабар с телевизиите напред. На първите редове бяха журналисти с камери.

Та те един Виетнам не можаха да победят, дори най-бедната държава Афганистан.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Май 31, 2021, 08:46:36 pm ---И какво се случи?  Припомни ми, да видиме дали помниме едни и същи неща моля!
--- Край на цитат ---
Омръзна ми да ви натривам носа. Само ще задам въпросчета и ако наглееш, ще изпиша 1-2 листа, когато имам време.

1. Колко пари бяха впрегнати?
2. Какво гласи доктрината на Колин Пауъл?
3. Колко съюзника впрегнахте?
4. Колко лъжа стъкмихте за супер-пупер ракетите Пейтриът.
5. За по-лесно и бързо, колко и как купихте иракският генералитет?
6. Последното не отприщи ли войната към бърз край?
7. Колко мегатона бомби хвърлихте?
8. Арабите бива ли ги за война или не?
9. А когато арабите решат да се опънат както трябва, не сривате ли целият огромен град със земята за месеци, че стъпка по стъпка да влезете в него?

Поздравче от рейтинга на частната американска военна компания Black Water (Akademy):
Рейтинг на армиите според тях >>
-
https://www.youtube.com/v/86SkEqR_y7s

VITAN:
Към последната позиция на рейтинга на американската частна военна компания:

1 руски кратечар и 2-ма автоматчици обръщат на обратно танкова моторизирана колона на грузинците във войната 08.08.08.

https://ok.ru/video/1901405081999

EDM electronics:
VITAN, това видео с руския пулемьотчик, астанавил целый взвод врага, да не е от ония видеа на Путин, от пропагандата?  :D
Да не е поръчван в студио в Германия, дето правят и филми за дворци?  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия