Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (100/188) > >>

VITAN:

--- Цитат на: Аtos в Юни 07, 2021, 06:22:18 pm ---Честно да ви кажа...не знам за к'ъв чеп им е и на едните и на другите...
--- Край на цитат ---
Русия е на път да придобие енергиен монопол: атомни централи с бързи и бавни неутрони,
нефт, газ... остава да затвори кръга с Helium-4 (термоядрен) и монопола е пълен.
При положение, че нефта и газа ще остават като горива в историята.
Енергиен монопол елементарно се конвертира в какъвто си поискаш монопол или предимства:
- икономически, политически, военен, културен...

А идващото зеленобесие ще изхвърли изкопаемите горива от пейзажа.
Едни перки и слънчаци са само за тежкарлък на политиците.

Аtos:
Радико - Марс е сигурно място?

--- Цитат на: VITAN в Юни 07, 2021, 06:45:37 pm ---
Едни перки и слънчаци са само за тежкарлък на политиците.

--- Край на цитат ---
Витане, това не е вярно и сам го знаеш! Възобновяемата енергия е достатъчна за захранването на 20 планети, като нашата!

Радико:
Не не е сигурно място, но когато на земята гибелта е сигурна тогава несигурността изглежда доста по различно.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юни 07, 2021, 06:45:37 pm ---Русия е на път да придобие енергиен монопол: атомни централи с бързи и бавни неутрони,
нефт, газ... остава да затвори кръга с Helium-4 (термоядрен) и монопола е пълен.

--- Край на цитат ---

Русия е на един обрасъл и неводещ никъде път от 1917-та година ... постоянно се бори да върви по него, и аха-аха да излезе на магистралата, и пред нея отново е блато или храсталак...
За повече от 100 години тия така и не разбраха, че посоката генерално е грешна, не е въпрос в терена и препятствията. Не можеш да очкаваш да вървиш на юг, ако при тръгването си хванал на изток...

Аtos:
Ами...не знам какво да ти кажа...според мен, за предпочитане е човек да умре внезапно, бързо и изненадващо, отколкото в дни агония - въпрос на гледна точка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия