Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (101/188) > >>

VITAN:

--- Цитат на: Аtos в Юни 07, 2021, 06:53:38 pm ---Витане, това не е вярно и сам го знаеш! Възобновяемата енергия е достатъчна за захранването на 20 планети, като нашата!
--- Край на цитат ---
Те и в Тексас така си мислеха, но гризнаха яко дръвцето тая година!
Иначе има нещо такова, но каква ще е цената?! Вкл. неизползваемата площ на сушата.
Перките = вреден инфразвук, слънчака, ако не е на покрив...

Хулио, знаем бе троле, в Русия само мечки, водка и балалайки!
Разбрахме. И преди 1917-та пак така. Понятно сър!

Аtos:
?
Наясно ли си, че ако по всички пустини на Земята се монтират фотоволтаични паркове, свързани в глобална мрежа, Земята няма да има енергиен проблем?
За какви покриви ми говориш?
Това - защо и как няма да стане - знаем го всички, да не се отклонява дискусията в тази насока!

VITAN:
Всичките прасета на мезета  :D , упс
всички пустини на слънчаци  8)
Що ли не се сещам някъде да има там голям слънчак! Дали има причина?

Да не отклоняваме...

Радико:

--- Цитат на: Аtos в Юни 07, 2021, 07:13:39 pm ---Ами...не знам какво да ти кажа...според мен, за предпочитане е човек да умре внезапно, бързо и изненадващо, отколкото в дни агония - въпрос на гледна точка.

--- Край на цитат ---
Ами не е точно така. Такива събития идват, унищожават и отминават. После обратният път към земята е свободен. Някой ще оцелеят други не, тук вече нещата опират до ценностна система ако смяташ:
Аз рано или късно така или иначе ще умра за какво са ми тези усилия е едно но ако мислиш, че живота, твоят живот това не си само ти е нещо друго.

Аtos:
Да бе..."обратния път"...как можах да не се сетя...
То лесно - хоп и стартираш от Марс към Земята пак, колко му е...
Много пъти съм ви казвал - не е трудно с днешните технологии да се стигне друга планета или...Луната, трудно е да се върнеш, след като веднъж си кацнал. Там няма как да прекараш цистерни с гориво от "Марс - петрол - ойл"...

--- Цитат на: Радико в Юни 07, 2021, 07:31:51 pm ---Такива събития идват, унищожават и отминават. После обратният път към земята е свободен. Някой ще оцелеят други не

--- Край на цитат ---

Ако това е причината, много по-лесно е да се излезе в КС на орбита около Земята, отколкото години в полет до Марс.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия