Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

STAR WARS

<< < (102/188) > >>

Радико:
Ами така е ако това е някакво локално неголямо събитие. Обаче на Земята има метеорити с марсиански произход. Това означава, че и на Марс има такива със земен произход.  Опитай се да си представиш какво количество шрапнели трябва да се разлетят след удара за да уцелят някой от тях съседната планета на милиони километри. Дали МКС или нещо подобно ще успее да се провре между тях.

Аtos:
Май навлизаме в "зоната на здрача" вече...

--- Цитат на: VITAN в Юни 07, 2021, 07:30:24 pm ---Всичките прасета на мезета  :D , упс
всички пустини на слънчаци  8)
Що ли не се сещам някъде да има там голям слънчак! Дали има причина?

Да не отклоняваме...

--- Край на цитат ---
Ок, да споменем и причината (че явно те гложди) - всеки на Земята си мисли, че нейното опазване не го засяга, що се касае до личните му действия - просто е!
Кой ще ти прави централи в "своята" пустиня - шейховете ли? Защо? За тях енергиен проблем няма!

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Юни 07, 2021, 07:30:24 pm ---Всичките прасета на мезета  :D , упс
всички пустини на слънчаци  8)
Що ли не се сещам някъде да има там голям слънчак! Дали има причина?

Да не отклоняваме...

--- Край на цитат ---
Има причина и тя е във Витан. Ама ей сега ще я отстраня:
  https://www.google.com/amp/s/money.bg/investments/nay-golemiyat-solaren-park-v-sveta-shte-bade-v-sauditska-arabiya.html%3famp=true

VITAN:
Отвори тема: изгодни ли са слънчеви панели в пустинята и там ще бистрим темата.

Според мен плюсовете са съизмерими с минусите... Да не разводняваме тази тема.
Говорим за всички пустини, не за тази част до морето.

svetlio760:

--- Цитат на: VITAN в Юни 07, 2021, 08:42:04 pm ---Отвори тема: изгодни ли са слънчеви панели в пустинята и там ще бистрим темата.

Според мен плюсовете са съизмерими с минусите... Да не разводняваме тази тема.
Говорим за всички пустини, не за тази част до морето.

--- Край на цитат ---
Интересно!!! Много пъти съм си го мислил. Те че са изгодни изгодни са, ама какво ще правим с пясъчните бури? По- изгодни са в тайгата, ма там, пък кво ще правим със снега?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия